A húsok arisztokratája. Akitől mindenki egy kicsit tart. Akivel nem mernek barátkozni. Pedig, ha tudnák, mennyire kedves! Hogy egyáltalán nem nyers, hiszen a roséra sütés nem ezt jelenti. Hogy porhanyós és zamatos, akivel mindenkinek találkoznia kell. Az első alkalom után pedig úgyis függő leszel.
- Baconnel sült marha steak (200g)
- Köret: pikáns cheddar sajtmártás és burgonyatallér vagy mangós saláta
A kedélyek lenyugtatása végett kezdjük a legfontosabb dolog leszögezésével. A Rézangyal Bistróban a bélszín steaket annyira sütik át neked, amennyire csak szeretnéd. Ha jól átsütve kéred, akkor úgy érkezik asztalodra, ha rózsaszínre, vagy bármely más fokozatra kívánod, az étterem séfje minden esetben teljesíti kívánságod.
A Mediterránban mindig elsőrangú alapanyagokból dolgoznak, a steaknek való bélszínt például már jó egy nappal előre mustáros pácban pihentetik. A húsok királyának kíséretét mangós saláta vagy pikáns cheddar sajtmártás és burgonyatallér biztosítja.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!