Berényi Bogi főzőkurzusai a KAJAHU-ban mindig népszerűek, nem véletlenül igyekszünk mi is annyi bónuszt szerezni nektek rájuk, amennyit csak lehetséges. De azt már ők is, mi is látják, hogy van, amit egyszerűen nem tudtok megunni: több tucat kurzust követően is újra kéritek, így erőteljes nyomásra a Thai 1 és Thai 2 kurzusok legnépszerűbb receptjeit most egy BEST of kiadásban adják közre számotokra. Best Of Thai. Mi pedig naná, hogy szereztünk rá bónuszt – ha a korábbi kurzusokon voltál, és imádtad, akkor azért, ha még most akarsz bekapcsolódni a thai ízvilág körüli rajongásba, akkor azért van itt a helyed!
Amit készítetek majd:
- Tom Khaa kai- a finom, édeskés kókusztejes csirkeleves. Ez a leves tökéletesen képviseli a thai konyha ízeinek egyensúlyát.
- Pad Thai – klasszikus és kihagyhatatlan – állítólag a mi változatunk ez egyik legjobb a városban.
- Phanaeng csirke-curry. Erős ízvilág jellegzetes, finom laktató étel.
- Khȃo Nǐaw Má-Mûang- Kókusztejes ragacsos rizs (sticky-rice) mangóval.
Berényi Bogi, mint minden kisgyerek, sok mindennek készült, de igazán a konyhában érezte magát mindig a legjobban, ahol ma is úgy érzi, kiélheti az alkotás iránti vágyát. A konyhaművészet persze nem egy öncélú művészet, a cél, hogy a barátaidnak, családodnak, azoknak, akiket szeretsz, finomakat adj enni – és persze, hogy te is jót egyél. Bogi maga vallja: az étkezés több mint civilizáltnak mondott kalória-bevitel: olyan élmény, amelyet megoszthatunk másokkal. Nincs annál szebb gesztus mintha magunk készítette étellel kínáljuk az asztal körül ülőket
Bónuszunkért cserébe vele ismerkedhetsz most egy különleges kultúra, egy izgalmas konyha finomságaival, ráadásul mindezt egy nagyon menő helyen teheted: a KAJAHU - FoodTogether egy professzionális, extravagáns étterem főzőállomását bocsájtja a rendelkezésedre, hogy a barátaiddal együtt készítsétek el a kedvenc ételeteket, amit aztán együtt fogyaszthattok el.
És hogy mit is főztök egy ilyen menő helyen, egy ilyen klassz társaságban? Természetesen thai-t!
A thai konyha egyre népszerűbb lesz nálunk, hiszen sokféle íz jelenik meg benne, ugyanakkor sok zöldség, rövid elkészítési idő mind kedvez az európai egészséges életmódnak. A négy alapíz- édes, sós, csípős, savanyú- finom harmóniáját minden fogásban fellelhetjük. A thai kulináriában keverednek a kínai konyhából már ismert alapanyagok és az indiai konyhaművészet, létrehozva egy roppant finom, különleges és egészséges konyhaművészetet.
A kurzus során olyan ételeket készítetek el, amelyek a thai konyha emblematikus fogásai, ugyanakkor könnyen elkészíthetőek, és roppant mutatósak. Lepd meg családod, barátaid egy könnyű, thai vacsorával, vagy ebéddel, vagy vigyél egy finom előételt vendégségbe!
A fogások egyszerűsége, nagyszerűsége mindenkit el fog bűvölni!