Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék

A bónusz több, mint kupon

Miért bónusz?

 

A kuponok az olcsóságról, az árleszállításról, kiárusításról szólnak, ezzel szemben a piacvezető Bónusz Brigád bónuszai minőséget és hozzáadott értéket képviselnek. Oldalunkon számos lehetőséget kínálunk, hogy éttermeket, szépségszalonokat, szállodákat, egészségügyi szolgáltatásokat próbálj ki kedvezményesen. Több éves tapasztalatunk mutatja: ha a brigádtag jól érezte magát, teljes áron is visszatér, sőt beszámol barátainak, kollégáinak, családjának is a pozitív élményeiről.

 

Mik azok a hozzáadott értékek és szolgáltatások, amiket a kuponnal ellentétben egy bónusz megvásárlásakor kapsz?

 

Előnyök a kuponokkal szemben:

A Brigád az egyetlen, amely valódi 100%-os minőségi garanciát nyújt ezzel az egyszerű szlogennel: Ha nem vagy elégedett, visszaadjuk a pénzed.

 

Partnereinkkel kötött együttműködési szerződésünkben szerepel, hogy a brigádtagokat kiemelt vendégként kötelesek kezelni. Azon vagyunk, hogy bónuszodért többet kapj más fogyasztónál. Ezen a színházi előadáson például a brigádtagoknak az előadás után egy különleges közönségtalálkozóban volt részük.

 

A magas minőség biztosítása érdekében a Brigád az egyetlen közösségi vásárló oldal, amely minden egyes kedvezménynél lehetőséget ad kommentekre - itt közvetlenül elérheted az ügyfélszolgálatunkat és a szolgáltató partnerünket is, valamint itt olvashatod más brigádtag megjegyzéseit is. Fontos a véleményed, ezért küldünk emailt a bónusz beváltása után, amelyben arra kérünk, értékeld az élményedet.

 

Amit csak bónusszal tehetsz meg, kuponnal nem:

 • visszakapod a pénzed ha nem azt kapod, amit ígértünk
 • összesen 8 különböző fizetési mód közül választhatsz a készpénzfizetéstől a mobil fizetésen keresztül a PayPalig
 • személyes ügyfélszolgálatunkat is igénybe veheted Budapesten, hétfő-péntek: 10:00-20:00, szombat-vasárnap: 10:00-16:00 óra között a Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emeletén (bal oldali mozgólépcsőnél balra) a Brigád Boltban, telefonon pedig 8:30-17:00 között állunk rendelkezésedre
 • személyesen befizetheted a vásárlásod összegét a Brigád Pontban vagy bármelyik UniCredit Bankban (díjmentesen)
 • nemcsak egy egyszerű cégtől vásárolsz, a Brigád 2011. januárja óta minden hónapban támogat egy alapítványt, egyesületet vagy szervezetet, eddig már több mint 11 millió forint adományt gyűjtöttünk össze veletek közösen
 • a Piactéren nemcsak nagy cégektől vásárolhatsz, hanem kisvállalkozók termékeihez és szolgáltatásaihoz is hozzájuthatsz
 • részt vehetsz a Brigád hűségprogramjában, amellyel számos kedvezményt, előjogot kapsz, minél magasabb fokozatban vagy
 • minden nap megpörgetheted a Bónuszkereket– naponta 1575 nyertes, összesen 200.000 Ft nyeremény
 • Jófej leszel, ha az oldalon lefoglalod kedvenc kedvezményedet barátaidnak, ismerőseidnek, nehogy lemaradjanak róla
 • olyan helyről vásárolsz, ahol nemcsak te, de a partnerek is kiemelt figyelmet kapnak, erről szól az etikai kódexünk
 • Máténak, az Álommeló nyertesének köszönhetően egyre több kedvezményünket videón is megnézheted, hogy könnyebb legyen eldöntened, hogy neked való-e a kedvezmény
 • brigádtagként nem egy webshop vásárlója, hanem egy közösség tagja vagy, nézd meg a születésnapi bulijainkon készült videókat.
 • Magyarországon elsőként vezettük be az egy-kattintásos fizetés lehetőséget a PayU rendszerrel. Ha fizetéskor ezt az opciót választod, fizetési adataid (bankkártyaszám, lejárat, stb.) a banknál elmentésre kerülnek. Így egyszerűbben és gyorsabban tudsz a Brigád oldalán vásárolni, mivel jövőbeli vásárlásaidkor csak meg kell erősítened a korábban megadott adatokat. A Bónusz Brigád nem tárolja ezeket, az információk csak a banknál kerülnek mentésre.
Bejelentkezés