Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenBlack FridayUtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekekPraktikus
Ne maradj le a Black Fridayról! Kerülj fel a VIP listára és férj hozzá az ajánlatokhoz korábban, mint mások.

Páratlan karácsonyi ajándék: hidegtálas borkóstolóval egybekötött borkurzus 2 fő részére, Budafokon

4,7/5  Katona Borház 
Tökéletes ajándék
Kosárba  8 990 Ft  14 000 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
52 vásárló 
Helyszín
Katona Borház 1222 Budapest, Borkő út 6-12.
Katona Borház Értékelése 27 vásárló értékelés
4,7/5
5 22
4 3
3 1
2 1
1 0
Jó, ha tudod
  • A bónusz tartalma: hidegtálas borkóstolóval egybekötött borkurzus 2 fő részére, a Katona Borház budafoki kóstoló pincéjében
  • A kóstoló során 6-féle bort ízlelhettek meg egy az alkalomra minőségi alapanyagokból összeállított hidegtállal együtt
  • Kötetlen hangulatú pince és borbemutató, ahol betekintést nyerhetnek a borkészítés, kóstolás és étellel való párosítás csínyjába-bínjába
  • Folyamatosan induló 2-2,5 órás kurzusok január 17. és március 12. között
Beváltható
2020.01.03 - 03.31.
Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: info@katonaborhaz.hu bónuszkódod és e-mail címed megadásával. Minimum létszám egy este: 10 fő, maximum létszám 36 fő. Bónuszodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!



Unod már, hogy körülötted sokan olyan szavakat rebesgetnek, mint tannin, barrique, vaníliás, anomális aroma, tölgyfahordós érlelés vagy csersav, és fogalmad sincs, mi mit takar, de szereted a jó borokat, vagy szeretnéd a jó borokat? Akkor itt a helyed!

 

Páratlan karácsonyi ajándék: hidegtálas borkóstoló borkurzussal 2 fő részére, Budafokon

 

Partnereddel most egy kitűnő bónusz keretében elsajátíthatod a borvilág alapjait. A baráti hangulatú, humoros, kedves, de szakmai, igazán izgalmas borkurzussal egybekötött hidegtálas borkóstolón alapszintű kóstolási, bor és ételpárosítási ismereteket szerezhetsz, s emellett betekintést kaphattok a legfontosabb szőlőfajtákról szóló tudásanyagba. Az este során alapszinten bemutatják a legfontosabb nemzetközi borstílusokat, Magyarország borvidékeit és az egyes borvidékeken fellelhető borstílusokat.

 

 

Emellett pedig a Balatonbogláron és Tokaj hegyalján termett szőlőikből készült minőségi boraikon keresztül nemcsak elméletben, de gyakorlatban is megtapasztalhatjátok az új ismereteket! Arról nem beszélve, hogy a nedűkhöz finomabbnál finomabb kényeztető falatok is társulnak.

 

Jó hangulat, finom borok és étkek, szakértő vezetés és mindezt kettesben a pároddal! Kell ennél több?

 

 

A bónusz az alábbi időpontokban használható fel:

 

  • 2020. január 17. péntek 19 óra
  • 2020. január 18. szombat 19 óra
  • 2020. január 24. péntek 19 óra
  • 2020. január 25. szombat 19 óra
  • 2020. február 6. csütörtök 19 óra
  • 2020. február 12. szerda 19 óra
  • 2020. február 13. csütörtök 19 óra
  • 2020. február 20. csütörtök 19 óra
  • 2020. február 26. szerda 19 óra
  • 2020. február 27. csütörtök 19 óra
  • 2020. február 29. szombat 19 óra
  • 2020. március 1. vasárnap 19 óra
  • 2020. március 4. szerda 19 óra
  • 2020. március 5. csütörtök 19 óra
  • 2020. március 11. szerda 19 óra
  • 2020. március 12. csütörtök 19 óra

 

 

A főbb témakörök, melyekről szót ejtenek az este során (kérdésekkel a témák kismértékben változhatnak):

 

  • Kóstolási ismeretek
  • Fogalmak tisztázása
  • Pohártípusok
  • Kóstolási etikett
  • Kóstolási praktikák
  • Kóstolási szempontok
  • Bor és ételpárosítás
  • Ízkombinációk, elvek meghatározása
  • Legfontosabb szőlőfajták
  • Magyar fehér- és kékszőlőfajták és rövid jellemzésük
  • Világfajták, megjelenési területeik
  • Szőlőtermesztés, borkészítés
  • Fehér-, Rosé-, Vörösborok készítésének áttekintése röviden
  • Borkészítés folyamatának ábrázolása
  • Borkészítési, tárolási technikák
  • Magyarország borvidékei
  • Borvidékeink és jellemzőik
  • Jellemző szőlőfajták
  • Adott borvidék jeles képviselőinek ismertetője

 

 

Az ismeretek átadásáról és a kóstoló kiváló borairól a Katona Borház gondoskodik. A Katona Borház Kft. 1996 őszén alakult vállalkozás, amely felélesztette a családi hagyományokat.

 

 

Jelenleg 50 hektáron termesztenek szőlőt a Balaton déli oldalán, a boglári borvidéken, 2006 óta pedig 2 hektárt művelnek Tokaj Hegyalján. A Balaton által nyújtott egyedi klímának köszönhetően ezen a vidéken termett borokra a finom szőlőillat és aromaanyagok, valamint kiegyensúlyozott, szép savak jellemzőek. A tokaji térségről származó borokat pedig méltán nevezik a borok királyának és a királyok borának.

 

Páratlan karácsonyi ajándék: hidegtálas borkóstoló borkurzussal 2 fő részére, Budafokon

 

Tedd különlegessé a jövő évet, tanulj valami izgalmasat egy igazán élvezetes program keretében, vagy lepj meg valakit karácsonyra ezzel az ínycsiklandó meglepetéssel!

 

Páratlan karácsonyi ajándék: hidegtálas borkóstoló borkurzussal 2 fő részére, Budafokon

 

Főbb szőlő- és borfajták:

 

  • Chardonnay
  • Irsai Olivér
  • Rajnai Rizling
  • Chardonnay
  • Sauvignon Blanc
  • Cabernet Sauvignon
  • Semillon
  • Merlot

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

99 lövéses élménylövészet
27 990 Ft
Hazai ízvariációk a Dunán
9 990 Ft
4,6/5 Vogue Boat Café & Restaurant, Budapest - XIII. kerület
Lillafüredi kikapcsolódás
17 990 Ft
4,5/5 Hotel Szeleta - Észak-Magyarország, Lillafüred
Wellness napok Sárváron
29 900 Ft
Hotel Aqua Sárvár - Nyugat-Dunántúl, Sárvár
Bejelentkezés