„Isten soha nem csap be egy ajtót az orrod előtt anélkül, hogy ki ne nyitna egy csokival teli dobozt és meg ne kínálna belőle.”
Elizabeth M. Gilbert
A csokoládé sokkal több, mint egy finom nyalánkság: a csokoládé izgalom és szenvedély. Izgalmas, sejtelmes, mint egy egzotikus szerelem.
És bár már hallottunk olyan emberről, akinek az unokatestvérének a szomszédjának a férjének a munkatársa nem kedvelte annyira a csokit, de ez azért ritka.
Vannak pedig, akik imádják a csokoládét és még a tortákhoz is mély, érzelmes szálak fűzik őket. A mostani bónuszunk nekik maga a megtestesült földi mennyország, egy igazi kis paradicsom. Na, jó, paradicsom az pont nem lesz, de lesz helyette tradicionális Dobos torta és francia csokimousse, ropogós pekándiós csokimorzsával és csokoládé díszek plasztik csokiból lesznek.
Ez a program azoknak szól, akik imádják a csokoládét és a csoki bonbon készítésen már túl vannak. Elkészítheted saját Dobos tortádat, ami nem is olyan egyszerű! Készítetek majd még csupa csoki csokimousse-t pont úgy, ahogy, a franciák készítik, izgalmas, ropogós csemegével kísérve. A plasztik csoki a 21. század egyik legizgalmasabb tortadíszítő eleme, mellyel bármilyen dekorációt varázsolhatsz a tortára, csak hogy ne legyen soha elég a csokoládéból. Mert abból tényleg soha nem elég, ugye?
Az elkészített desszerteket mindenki elviheti!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!