Szereted a tradicionális, házias ízeket? A klasszikus disznótorosok mellé nem csak puha, fehér kenyér és frissen csapolt sör, de jópofa történetek is járnak, és ezt most mind, egyben kaphatod meg a Hunyadi Lakásbisztróban.
A sörtörténeti stad up az ókortól napjainkig tekinti át a folyékony kenyér, a habzó arany, mindannyiunk kedvencének történetét.
Katona Csaba a sok érdekes részlet mellett a vicces sztorikat, meglepő érdekességeket sem hagyja majd ki másfél órás előadásából, ahonnan nem csak jól lakottan, de a sört illető tudásban mindenképpen gazdagabban, és nagy mosollyal az arcodon távozol majd.
Koccintsatok azokra, akik feltalálták ezt a remek italt, hiszen nélkülük ez a bónusz sem jöhetett volna létre, és nekünk sem kerülhetne keserű habból bajusz az arcunk fölé egy nagy falat májas hurka után.
A tál tartalma: 2 db hurka (véres, májas), sült kolbász, savanyúság kenyérrel és hagymás tört burgonyával, 1 pohár füstös barna sörrel.