Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Bronz hétvége Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

Az életmentés tanulható: egynapos interaktív elsősegély tanfolyam jogosítványhoz, defibrillátor használattal, korlátlan gyakorlási lehetőséggel

Kosárba  5 490 Ft  11 800 Ft Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
5 vásárló 
Helyszín
Atilos Autósiskola 1088 Budapest, Rákóczi utca 9
Ma: zárva
Atilos Autósiskola Értékelése 130 vásárló értékelés
4,4/5
5 79
4 38
3 5
2 4
1 4
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Alexandra
Szolgáltatás szerkesztő - "Találd meg, ami boldoggá tesz, és indulj el a felé vezető úton"
Jó, ha tudod
 • Az előadás résztvevőinek korlátlan gyakorlási lehetőséget biztosítanak, a tanfolyam teljes anyagáról készült DVD a helyszínen féláron megvásárolható
 • A tananyag leadása életből vett sztorikon keresztül maradandó ismeretanyagot, használható tudást ad
 • Az oktatás anyaga DVD-n megvásárolható diplomás mentőtiszt előadásában
 • A képzést szakképzett egészségügyi szakember tartja
Beváltható
2019.11.19 - 2020.01.31.
Fontos

Bejelentkezés telefonon: +36 1 338 3193 vagy +36 20 203 8173 vagy e-mailben: info@atilos.hu. A bónusz nem tartalmazza a beiratkozási, regisztrációs díjat, ami 2 900 Ft, valamint a Vöröskeresztes vizsgadíjat, ami 8 200 Ft, melyeket az autósiskolában beiratkozáskor kell fizetni. Ha hivatalos okiratra nincs szükséged a tanfolyam elvégzéséről, akkor nem kell vizsgadíjat fizetned és egy tanúsítványt kapsz. Az Atilos Autósiskola más kuponos kedvezményével nem összevonható. Bónuszodat egyszerűen beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!
Az életmentés tanulható! Nem szoktunk rá gondolni, mert kellemetlen dolgokra ki szeret gondolni, de mindannyiunk rémálma, hogy környezetünkben valakivel baleset történik, vagy rosszul lesz, és ötletünk sincs, hogy mit kellene tenni. Pedig az élet sokszor perceken múlik, és bárki által megmenthető. Nem akarunk riogatni senkit, de sok olyan helyzet van, amikor csak magunkra számíthatunk, csak mi menthetjük meg a balesetet szenvedettet.

 

Áldozz egy napot az életre! Bónuszunkkal 1 napos, jogosítványhoz szükséges elsősegély tanfolyamon vehetsz részt az Atilos Autósiskolában defibrillátor használattal, korlátlan gyakorlási lehetőséggel, vizsgakérdésekre válaszokkal. Az órák helyszíne az Astoria.

 

 

A jogosítvány átvételének feltétele az elsősegély vizsga letétele. Erre készít fel az ATILOS Autósiskola által szervezett képzés, amelyet diplomás mentőtiszt tart, aki az Orvostudományi Egyetem Mentőtiszti karán végzett. Több évtizedes légimentős- és katasztrófavédelmi oktatási gyakorlattal rendelkezik. Jelenleg is napi kapcsolatban van a betegekkel, jelenleg is menőtisztként dolgozik.

 

A tanfolyamon korlátlan gyakorlási lehetőséget biztosít az iskola, hogy a tanulók az elméleti tudást a gyakorlatban is alkalmazni tudják. A tananyag leadása életből vett sztorikon keresztül maradandó ismeretanyagot, használható tudást ad, akár több évtized múltán is előjön a tanult anyag.

 

 

Megtanulod, hogyan kell AMBU-babát lélegeztetni a vizsgán, a stabil oldalfekvést, a Heimlich- és a Rautec-féle műfogásokat, betegvizsgálatot és még a defibrillátor használatát is.

 

Ezen kívül megtanuljátok néhány olyan helyzet kezelését is, amelyekkel nem a forgalomban találkozhatsz. Mit kell tenned, ha egy kisgyerek megkóstolja a hypót, vagy a nagyi szívgyógyszerét, ha belepisil a konnektorba, ha megcsúszik a vizes kövön, eltöri a lábát; ha lehet, hogy infarktust kapott a nagypapa, mitévők legyünk, ha a nagyi elájul, mi a teendő a mentő kiérkezéséig? A tanfolyam a háztartásban előforduló balesetekre is kitér.

 

 

A bónusz tartalma:

 

 • egynapos - kb. 10 órás - interaktív képzés
 • az összes vizsgakérdés rövid válaszokkal
 • tananyagvázlat
 • korlátlan gyakorlási lehetőség vöröskeresztes vizsgán is használt AMBU-babán
 • defibrillátor használata
 • tanúsítvány a képzés elvégzéséről
 • vizsgaügyintézés

 

Vizsgadíj: 8 200 Ft, mely összeget a beiratkozáskor az iskolában kell befizetni. Beiskolázási, regisztrációs díj: 2 900 Ft. Tartalmazza a hétköznap lévő elsősegély oktatásra való beiratkozást, a képzést követő névre szóló Tanúsítványt, elsősegély képzés vázlatos tananyagát, várható kérdéseket rövid válaszokkal. Hétvégi képzésnek plusz költsége van.

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Luxus wellness Herceghalmon
54 900 Ft
4,5/5 Abacus Business & Wellness Hotel**** - Budapest és környéke, Herceghalom
Páros választható masszázs
11 990 Ft
4,6/5 Central Harmony Massage Studio, Budapest - XIII. kerület
Felüdülés Miskolctapolcán
37 990 Ft
4,6/5 Kikelet Club Hotel*** - Észak-Magyarország, Miskolctapolca
Vidéki pihenés a Börzsönyben
19 900 Ft
4,6/5 Lekvár Lak - Édes Otthon Vendégház - Nagybörzsöny - Észak-Magyarország, Nagybörzsöny
Bejelentkezés