Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda – meg a sushi, mert hogy abból is készül ilyen is, olyan is, a mennyei kis makik végeredményben így is, úgy is istenien finomak lesznek.
Ehhez persze az kell, hogy szakértő figyelemmel és minőségi alapanyagokból készüljenek, de a Bambuszligetben mindkét feltétel adott. A konyhán dolgozó japán séf a messze földön híres Sushimasa étteremben tanulta ki a sushikészítés mesterségét, hogy a tradicionális ízeket a Belgrád-rakparton is ugyanúgy eléd tudja tenni, mintha a Szumida partján ülnél.
Az exkluzív, 90 darabos sushi tállal akár hatan is jól lakhattok, a mennyei és gazdag falatokból mindenkinek jut, ráadásul az ízkavalkádban a kedvencét is mindenki megtalálhatja. Mert vagy így, vagy úgy, de a sushit mindenki szereti.
A tál tartalma:
Makik:
- 6 db uborka
- 6 db lazac
- 6 db tonhal
- 6 db japán tojáslepény
- 6 db japán tök
- 6 db avokádó
Kifordított makik:
- 6 db Haru Ebi (kívül: újhagyma, belül: panírozott óriásrák, tonkatsu szósz)
- 6 db Tavasz California (kívül: újhagyma, belül: kaliforniai paprika, angol zeller, sajtkrém)
- 6 db Zöldség tempura (kívül: újhagyma, belül: tempurázott sárgarépa)
- 6 db Citromos lepényhal (kívül: repülőhal ikra, belül: lepényhal, friss citrom leve)
- 6 db Dragon (kívül: repülőhal ikra, belül: tempurázott óriásrák)
- 12 db Lazacvarázs (kívül: repülőhal ikra, belül: lazac, újhagyma)
- 6 db Mangó-chili rák tempura (kívül: szezámmag, belül tempurázott óriásrák, uborka, tetején: avokádókrém halmok, chilis mangó szósz)
- 6 db Lazactatár (kívül: újhagyma, belül: avokádó, uborka, tetején: lazactatár halmok, szójás majonéz, szezámmag)
Menjetek el és kóstoljatok bele a japán konyhaművészet legjavába!