Bónuszunkkal a Dreher Sörgyárak által 2017 őszén indított programsorozat keretében egy különleges sörvacsorán vehetsz részt, ahol ezúttal könnyű, tavaszra hangolt sör-étel párosításokat kínálnak a vendégeknek. A négyfogásos menüsort Lenk Zsolt séf és Vásárhelyi István sörgasztronómus állítják össze közösen.
Ezt a sörvacsorát a tavasz ihlette. Izgalmas zöld színek, friss ízek, tavaszi zöldségek és a Dreher újdonságai uralják majd az estét. És miközben élvezzük az ízek harmóniáját, a sörfőzés izgalmas történetébe és a sörcsapolás rejtelmeibe is bepillanthatunk. Sőt, a Dreher csapolómesterei egy igazi különlegességgel is készülnek!
A 2019. május 29-i sörvacsorán a Dreher Sörgyárak legújabb termékei, a Dreher Gold, a Dreher Red Ale, a Kozel és a Dreher Bak kerülnek a középpontba, az alábbi sör-étel párosítások mentén:
- Pisztráng és kaviár, mellette zöld mousse, turbolya dresszing. Kíséri: DREHER GOLD
- Zöldborsóleves panna cottával. Kíséri: KOZEL PREMIUM LAGER
- Bivaly hátszín spenót pürével és a tavaszi kert zöldségeivel. Kíséri: DREHER RED ALE
- Pisztáciás csokoládé mousse kiwivel. Kíséri: DREHER BAK
A Dreher Sörvacsorája azonban nem csupán gasztronómiai élményeket ígér: a program ugyanis egy rövid gyárlátogatással kezdődik, ahol bepillanthatsz a sörgyártás folyamataiba, és megtekintheted az Európában is páratlan szépségű, Zsolnay csempékkel díszített, ipari műemlék jellegű főzőházat.