Valószínűleg álmunkban írjuk ezt a bónuszt, esetleg a mennyországba jutottunk, ahová csak a legédesebb brigádajánlatok kerülnek, de az is lehet, igen, talán lehet, hogy létezik egy hely itt, a földi Budapesten is, ahol ilyen csodákkal várják a csokoládé híveit.
A Levendula Kézműves Fagylaltozóban nyáron jeges-krémes csodákat, most pedig, az évszaknak megfelelően forró csokit kortyolhatsz – de ne a kakaóporból készített, hígított italokra gondolj, azt meg ugye nem is kell mondanunk, hogy az automaták porból készült instantjainak az említése is szentségtörés lenne! A Levendulában a forró csokoládé egy fél tábla – úgy 40-50 gramm – valódi belga csokoládéból és tejből készül, az édes, mennyei íz krémesen és teljes pompájában tölti be a szádat, bármilyen ízesítést is választasz.
A forró csokizás tökéletes barátos-barátnős program a hűvös novemberben vagy decemberben, de az édes finomságokat akár pohárba töltve el is vihetitek, hogy például a karácsonyi bevásárlást is megédesítse, és ünnepi meleget költöztessen a szívekbe, meg persze az átfázott kezekbe is.
A jelszó Gombóc Artúr, de ezt elég, ha csak mi tudjuk, a forró csokiért neked csak a bónuszt kell megvenned.