A báránysültek valóban hallgatnak, mikor már a tányéron illatoznak a csőben sült krumplikarikákra halmozva. Míg ez megtörténik, sercegő, fortyogó és lágyan duruzsolva gyöngyöző hangokat hallatnak a zamatos húsok. A francia konyha az egyik legkülönlegesebb, és a világon mindenhol imádják, csodálják – ismerd meg te is komolyabban, hogy azután elkápráztathasd családodat és barátaidat egy igazi francia ételsorral!
A Kuktaparty Főzőiskola francia kurzusát Schaller Gábor, az egzotikus ízeket régóta kedvelő, temperamentumos séf tartja. Bepillantást enged a francia konyha különleges világába, megismertet egy – a hazaitól teljesen eltérő – konyhatechnológiával és alapanyag-összetétellel, amelyek méltán teszik ismertté és híressé a francia konyhaművészetet.
A séf egyik kedvence a francia ízvilág és technológia, így ezúttal is mindenki biztosra veheti, hogy a témával kapcsolatos kérdéseire választ kap, és családja, barátai megelégedésére elsajátítja a báránysütés rejtelmeit.
A francia főzőtanfolyam akár hétvégi időpontokban is elérhető, minimum 8 fővel indul, a főzőpultoknál 2-4 fővel, időtartama kb. 3 óra, a nehézségi foka pedig közepes, azaz nem kell profinak lenned a konyhában, de nem árt, ha meg tudod különböztetni a serpenyő nyelét a fakanálétól. A kurzus célja, hogy a séftől el tudd sajátítani, hogy hogyan kell egy francia menüt elkészíteni. Lesznek olyan fogások, amiket közösen készítetek el a tanfolyam résztvevőivel, s lesznek olyan fogások, amiket mindenki magának főz meg.
A bónusz tartalmazza egy fő részére a háromórás francia főzőtanfolyamot, az italfogyasztást, az alapanyagokat, az eszközök és a kötények használatát, a séf és a segítők közreműködését, valamint a recepteket.
A francia menü a következő lesz:
- Provance-i kecskesajt,
- Fűszerkéregben sült dijoni bárányborda balzsamos hagymával és gratein burgonyával,
- Narancsos créme brulée
Ismerd meg a francia konyhaművészetet, tanuld meg a bárányos ételsor fogásainak az elkészítését, és vendégeld meg a rokonaidat és a barátaidat egy francia est keretében az otthonodban!
A főzőtanfolyamokra a legjobb egy baráttal vagy egy rokonnal együtt menni, hogy közösen sajátítsátok el a francia gasztronómia „hallgató” bárányainak titkait. Vegyél több bónuszt, és tarts meg egyet magadnak!