Egy klassz kis belvárosi hely, ami olyan, mintha egy New York-i falatozóba térnél be, de mégis más. A miénk, útba esik, szeretjük, ismerjük és biztos, hogy a lustálkodós reggeleknek vagy a rohanós hétköznapoknak, esetleg buliból már a reggeli órákban hazavánszorgásoknak a biztos pontja lesz. Ez tuti kell ahhoz, amit ebből a bónuszból kihozni szeretnénk.
Kell még a főszereplő, a füstölt lazac. Egy csipet luxus érzés, egy karakteres íz, egy nagy adag vagányság, ahogyan a drága, rózsaszín húst egy laza mozdulattal a bageledbe teszik.
Ja igen, a bagel: legegyszerűbben úgy írhatnánk le, hogy ez amolyan lyukas közepű amerikai buci. Direkt nem írtunk zsemlét, mert ahhoz csak kevés köze van: az előbb főzött, aztán kisütött bagel alig morzsálódik, ízre pedig inkább édeskés, olyan „jó kis jenkis”.
Most pedig bónuszunk segítségével tegyük össze ezeket (na meg a kezünket), és már meg is kapjuk a belvárosi Helyszín egyik legújabb, legizgalmasabb, legtökéletesebb kreációját, a füstölt lazacos bagelt, amivel csak jól indulhat a napod.