Hogy jön össze a kaja meg a molekula? Miért finomabb az az étel, ami jól is néz ki? És egyáltalán mi kerülhet egy tányérra, ha fel akarod dobni az egyébként is izgalmas ételt, amit alkottál? Most minden kiderül!
Mindig szerettél volna csodás alkotásokat létrehozni a tányéron és úgy alkotni, mint az igazi séfek? Most megtanulhatod, hogy mely színek és formák illenek egymáshoz! Különleges tálalási és díszítési technikákat mutatnak neked egy izgalmas és ínycsiklandó workshop keretében. Zöldségszalagokat, köretformázást és a most olyan népszerű molekuláris gasztronómia alapjait is megtanulhatod, hogy bármikor lenyűgözhesd a vendégeidet, vagy hogy új távlatok nyíljanak meg előtted a konyhai szöszmöszölés közben.
Finger fodokon keresztül kalauzolnak el a minimál designtól a túldíszített tányérokig, hogy megtaláld azt a stílust és formát, ami a te íz(lés)világodhoz a legközelebb áll.
A tanfolyamon megtanulhatod az alapvető recepteket, díszítési technikákat. Az elkészült alkotások hazavihetőek vagy elfogyaszthatóak.
Kedvezmény kalkuláció
Eredeti ár: 16.000 Ft
Kedvezmény: 50%
Kedvezményes ár: 7.990 Ft