Allen Diwan séf Kuwaitban született pakisztáni szülők gyermekeként. 1998-ban költözött Magyarországra. Kiváló szakácsként egy sikeres tetőtéri konyhát vezet Budapesten mesés kilátással a fővárosra. Gasztronómiai pályáját 2001-ben kezdte, amikor megnyitotta a Parlament közelében található Alkotmány utcában első éttermét, a Diwan Tandoori-t, amely hamarosan Budapest egyik legfontosabb etnikai konyhájává nőtte ki magát.
Első étterme sikerén felbuzdulva 2004-ben újabb éttermet nyitott ‘Kama Sutra’ néven, mely az egyik legdivatosabb indiai hellyé vált Budapesten. Ezt követően közreműködött a Kashmir étterem üzemeltetésében Budapesten és Debrecenben.
Legújabb étterme, a Pesti Chutney október 1-jén nyitotta meg kapuit, így bónuszunkkal a legelső vendégek között lehetsz.
A Pesti Chutney kortárs indiai étterem ételei koncepcióban, elkészítésben és tálalásban is az újhullámos magyar és európai gasztronómiai trendeket követik. A francia Nouvelle Cuisine mozgalmát követve a Pesti Chutney-nál is megpróbálnak a hagyományos indiai ételek könnyebb, egészségesebb és látványgazdagabb változata felé haladni, így az ételek már tálalásukkor is örömet okoznak – hát még, amikor meg is kóstolod őket!
Az előételek (1 200 Ft) meghozzák az étvágyadat, a főételek (3 600 Ft) között van marhapofa masala, tikka masala és tenger gyümölcse kókuszos curry szósszal, de érdemes helyet hagyni a desszertnek is (1 200 Ft), elvégre ki mondana nemet egy kardamom csokis browniera vagy egy kókuszos panna cottára?
Kattints a bónuszért, és merülj el India színes ízvilágában egy igazán elegáns étteremben, ahol a hagyományos ízek a fine dininggal találkoznak!