A japánok egy évben 1200 csésze miso levest fogyasztanak fejenként, ami azt jelenti, hogy napi több tányér is lecsúszik belőle.
Nem is csoda, hiszen a világ egyik legfinomabb ételéről van szó. Ha nem is fogod utolérni ebben a japánokat, de tehetsz rá egy kísérletet, hogy megemeld a saját évi miso fogyasztásodat.
Ráadásul ajánlatunkkal még sok más japán finomsággal is megismerkedhetsz az aSushiBarban.
A menü tartalma:
- Misoshiru leves tengeri algával, zöldségekkel és fekete tigrisrákkal
- Ropogós tintahal karikák pankó bundában kisütve tavaszi saláta ágyon 8 db
- Tempurázott torpedó rákfarkak 8 db
- Füstölt főtt fürjtojás 5 db
- Bundázott surimi rákolló, tavaszi saláta ágyon 6 db
- Háromféle mártogatós szósz
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!