2022.03.08-án módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraVigyázunk Rád!Praktikus Ajándék

Művészi élmények nagyoknak: 2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam felnőtteknek Szentendrén

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
Vásárlóink kedvence
Kosárba  11 490 Ft  Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
Csak korlátozott ideig!
Az ajánlat lejárt
21 vásárló
★★★★★
★★★★★
7 értékelés
Helyszín
Bozsó Zsuzsa - Jobb agyféltekés rajztanfolyam 2000 Szentendre, Egres út 35/b
Bozsó Zsuzsa - Jobb agyféltekés rajztanfolyam Értékelése
★★★★★

"Profi oktatók, kellemes környezet. Lányom csak úgy ragyog a boldogságtól, nagyon várja a folytatást. "

Anikó

További értékelések
Jó, ha tudod
  • A tanfolyam kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott
  • Választhatsz, hogy a reneszánsz kor legnagyobb rajzművészei munkássága alapján vagy a modern kori rajztechnikákkal akarsz megtanulni rajzolni, illetve fejleszteni meglévő tudásodat
  • Oktatók: Bozsó Zsuzsa festőművész a Szentendrei IKON Csoport Szépművészeti Egyesület alapító tagja és férje, Végvári Tamás grafikus művész, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének tagja
  • A választható időpontok: 2022. január 22-23., január 29-30., február 5-6., február 12-13., február 19-20., február 26-27. március 5-6., március 12-13., március 19-20., március 26-27., április 2-3., április 9-10., április 23-24., május 7-8., május 14-15., május 21-22., május 28-29., június 4-5., június 11-12., június 18-19.
Beváltható
2022.01.21 - 06.19.
Fontos

Jelentkezés e-mailben: bozsografika@gmail.com (pontos térkép és közlekedési információk, válaszlevélen keresztül). Bónuszodat kinyomtatva vidd magaddal, vagy váltsd be mobilon a szolgáltatónál!Mivel ad többet ez a tanfolyam, mint más jobb agyféltekés kurzus? A tanfolyam érinti a művészettörténelem fontosabb állomásait, melyek összefüggnek, az aktuális rajzi feladatokkal. A jelentkezőket megtanítja a művészi tónusozás mesterségére a Leonardo által felfedezett levegő perspektíva és sfumato technikájával. Felhívja a figyelmet a visszavert (reflex) fények észlelésére, amivel még plasztikusabbá tehetjük rajzainkat.

 

Művészi élmények nagyoknak: 2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam felnőtteknek Szentendrén

 

A különböző árnyékolási technikák elsősorban a hagyományos rajzoktatáshoz tartozó ceruzával vagy a grafikához közelálló, látványos módszerrel a grafit elkenésével történnek. Fejlesztheti ábrázolási és kifejezési képességed, művészi látásmódodat, térlátásodat. A tréning hozzájárul, hogy jobban lásd és értsd a világot önmagad körül.Miért érdemes eljönni a tanfolyamra?

 

  • A környezet: A rajztanfolyam a festők városában, Szentendrén, Bozsó Zsuzsa és Végvári Tamás műtermében zajlik, a művészek rajzai és festményei között. Az alkotói környezetet fokozza még Végvári Gyula Munkácsy-díjas keramikus műveivel körülvett kettős kupola, amit 1983-ban Makovecz Imre Kossuth-díjas építész tervezett.
  • Az oktatók: A rajztudást két olyan aktív alkotótól lehet elsajátítani, akik közel 30 éve hivatásszerűen űzik mesterségüket. Zsuzsa rávilágít Betty Edwards módszerével a vonalak egymáshoz való viszonyára, a kontúrok észlelésére, a pozitív és negatív terek érzékelésére. Tamás a hagyományos rajziskolákban alkalmazott perspektivikus rövidülésre, a fejrajzolás illetve az emberábrázolás alapvető követelményeire, az árnyékolásra és a különböző rajztechnikákra hívja fel a figyelmet. Ezért a két oktató olyan tanulókat is szívesen vár, akik már végeztek jobb agyféltekés tanfolyamot és lenne kedvük kiegészíteni vagy tovább fejleszteni a tudásukat.

 

Művészi élmények nagyoknak: 2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam felnőtteknek Szentendrén

 

A rendkívül sikeres jobb agyféltekés rajzolás módszerei mellett, a művészeti iskolákban tanított és jól bevált hagyományos rajzoktatással bővített 2 napos kurzuson, választhat a résztvevő, hogy a Reneszánsz kor legnagyobb rajzművészei munkássága alapján, vagy a modern kori grafika mesterei által használt rajztechnikákkal akar megtanulni rajzolni, illetve fejleszteni meglévő tudását. Az alkotásban és ráhangolódásban segít Végvári Tamás grafikus művész, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének tagja és felesége Bozsó Zsuzsa festőművész a Szentendrei IKON Csoport Szépművészeti Egyesület alapító tagja.

 

Művészi élmények nagyoknak: 2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyam felnőtteknek Szentendrén

 
A tanfolyam idejére biztosítanak ingyenes rajzeszközöket. A grafit könnyen összepiszkolhatja a ruházatot ezért rajzoláshoz válassz megfelelő öltözéket. A tanfolyam elvégzését 14 éves kortól ajánljuk, felső korhatár nélkül. 
 


Megközelítés: Szentendre, Egres út 35/b (pontos térkép és közlekedési információk, válaszlevélen keresztül).

 

Étkezési lehetőség: önellátó, (konyha, mikró, hűtő rendelkezésre áll).

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Szempilla lifting
4 490 Ft
Augusztusig felhasználható
4,2/5 Afro Szalon - Deák Dóra, Budapest - VIII. kerület
Minimanikűr géllakkal
2 490 Ft
4,8/5 Éva és Böbe Szépségkuckója, Budapest - XIII. kerület
Prémium minőségű fotókönyv
4 990 Ft
Tökéletes ajándékötlet
Ultrahangos fogkő-eltávolítás
6 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Mexikói lakoma 2 főre
3 490 Ft
Vásárlóink kedvence
4,2/5 Mezcal Mexikói Étterem
Páros élményfestés
9 990 Ft
Vásárlóink kedvence
5/5 VelemFESS Alkotóműhely
Élményrepülés Budapest felett
9 890 Ft
Különleges ajándékötlet
2 személyes Vagon tál
6 790 Ft
Vásárlóink kedvence
Titanic szabadulós játék
8 290 Ft
Vásárlóink kedvence
4,3/5 Titanic-A szabadulás, Budapest - VI. kerület
Nyomozós játék a Budai Várban
3 490 Ft
Izgalom, kutatás, fejtörők
4,4/5 Game of City, Budapest
Egy órás választható fotózás
10 490 Ft
Vásárlóink kedvence
4,5/5 Széchenyi Photo és Vászonkép Nyomda
Víziejtőernyőzés a Tisza-tavon
21 290 Ft
80 méterrel a víz felett!
Bejelentkezés