Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék
Egynapos utak  Városlátogatás 

Pozsony és Bécs felfedezése katamarán hajóval 1 fő részére, fix időpontban

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
4,3/5   Adutours Utazási Iroda  
Adutours Utazási Iroda Értékelése
★★★★★

"Jó kis program volt, és még szebb lett volna, ha a délutáni időjárás is hozzá járult volna."

Istvan

További értékelések
Jelentkezz be és kérdezz partnerünktől
Jó, ha tudod
 • Az 2 790 Ft-os bónuszodért cserébe 15 700 Ft-ért vehetsz részt az utazáson partnerünknél (az összeget az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással jelentkezéskor egy összegben)
 • A program fix időpontja: 2024. szeptember 14. Indulás reggel 6:00-kor Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpályától (vidéki felszállást foglaláskor jelezd)
 • Városnézés helyi idegenvezetővel, barangolás a festői óvárosban: Szent-Márton dómtemplom, ahol Habsburg-házi magyar királyokat koronáztak, Egyetemi könyvtár, Prímás-palota, Óvárosháza, Roland- kút, Mihály-kapu
 • Rövid szabadidő után lesétátok a kikötőbe, ahol beszálltok  Twin City Liner hajóstársaság katamaránjába és kb.75 perces utazás után eléritek Bécs városát
 • A gyors katamarán 250 személy számára biztosít férőhelyet, Ülőhelyek a felső fedélzeten és a főfedélzeten találhatóak
 • Bécsbe érkezés után gyalogos városnézés idegenvezetőnkkel, miközben ismerkedünk Bécs látnivalóival
Beváltható
2024.06.21 - 09.14.
Fontos

Foglalás a bonusz@adutours.hu e-mail címen a vásárlást követő 48 órán belül neved, bónuszkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. Több bónusz vásárlása esetén minden utas nevére és bónuszkódjára szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A bónusz megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő(70 éves kortól), Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)., ozsonyi városnézés helyi idegenvezetővel, parkolás díja: 10 EUR/fő, Hajójegy: 19.900 Ft /fő (Pozsony-Bécs egyirányú). Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a bónusz egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni, bővebb információ: ITT. Más kedvezménnyel nem összevonható.A Dunán hajózva Pozsony és Bécs között egy különleges kalandot élhetünk át, amely mind a természet szerelmeseinek, mind a történelem iránt érdeklődőknek felejthetetlen élményeket kínál. A katamarán hajóval történő utazás nemcsak gyors és kényelmes, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a folyó menti táj szépségeit is megcsodáljuk.

 

Indulás reggel 6:00-kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos utazás rövid pihenővel, érkezés Pozsonyba. Városnézés helyi idegenvezetővel, barangolás a festői óvárosban: Szent-Márton dómtemplom, ahol Habsburg-házi magyar királyokat koronáztak, Egyetemi könyvtár, Prímás-palota, Óvárosháza, Roland-kút, Mihály-kapu stb… Rövid szabadidő után lesétálunk a kikötőbe, ahol beszállunk  Twin City Liner hajóstársaság katamaránjába és kb.75 perces utazás után elérjük Bécs városát.

 

Pozsony és Bécs felfedezése katamarán hajóval 1 fő részére, fix időpontban


A gyors katamarán 250 személy számára biztosít férőhelyet, Ülőhelyek a felső fedélzeten és a főfedélzeten találhatóak.  Mindkét fedélzeten vannak mobiltelefonok töltök és ingyenes wifi is rendelkezésre áll. A gyors katamarán teljesen klimatizált, akadálymentesített, és fedélzeti büfével rendelkezik. 

 

Pozsony és Bécs felfedezése katamarán hajóval 1 fő részére, fix időpontban

 

A Dunán hajózva Pozsony és Bécs között egy különleges kalandot élhetünk át, amely mind a természet szerelmeseinek, mind a történelem iránt érdeklődőknek felejthetetlen élményeket kínál. A katamarán hajóval történő utazás nemcsak gyors és kényelmes, hanem lehetőséget ad arra is, hogy a folyó menti táj szépségeit is megcsodáljuk.

 

Pozsony és Bécs felfedezése katamarán hajóval 1 fő részére, fix időpontban

 

Bécsbe érkezés után gyalogos városnézés idegenvezetőnkkel, miközben ismerkedünk Bécs látnivalóival. Utána szabadidő, majd hazaindulás 19 óra körül, hazaérkezés a késő esti órákban.

 

A bónusz tartalmazza:

 

 • az utazást busszal
 • a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.


A bónusz nem tartalmazza: 

 

 • a belépők árát
 • az étkezést
 • a biztosítást
 • az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő
 • a turista buszok parkolási díját helyszíni fizetéssel.

 

Pozsony és Bécs felfedezése katamarán hajóval 1 fő részére, fix időpontban

 

Pénzügy:

 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig): BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő(70 éves kortól)
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
 • pozsonyi városnézés helyi idegenvezetővel, parkolás díja: 10 €/fő
 • Hajójegy: 19.900 Ft /fő (Pozsony-Bécs egyirányú)

 

Alacsony vízállás esetén a biztonságos hajózás érdekében az út bizonyos szakaszát akár buszos utazással is helyettesíthetjük.

 

Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.

Kérjük, irodánk ASZF feltételeit ( https://www.adutours.hu/oldalak/35:utazasi-szerzdes.html ), illetve általános tudnivalóit ( https://www.adutours.hu/altalanos_informaciok.html ) figyelmesen olvassák el! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, szervezési költség). Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

 

Pozsony és Bécs felfedezése katamarán hajóval 1 fő részére, fix időpontban

 

További fontos tudnivalók:

 

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti
 • felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!

 

Pozsony és Bécs felfedezése katamarán hajóval 1 fő részére, fix időpontban

 

UTASBIZTOSÍTÁS: Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy bár a Baleset-Betegség és Poggyászbiztosítás, valamint az Útlemondási (Sztornó) biztosítás megkötésére nem kötelezünk senkit arra, hogy nálunk kösse meg biztosítását, azonban útjainkon csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek utasbiztosítással.  Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz megkönnyíti az ellátást). Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli! Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális  szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

 

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?ausztria

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Jet-skizés Budapest mellettMÁR CSAK 10 DARAB-10 %
10 790 Ft
Homokos strand & Beach bar
Code27 Jet-ski Club
Kávé, Süti & Cruise a Dunán-35 %
5 490 Ft
Októberig felhasználható
4,6/5 Budapest XPLORE
Hidroabrázió masszázzsal-53 %
8 990 Ft
4,6/5 Török Éva kozmetikus, Budapest - XI. kerület
Prémium négyzetes fotókönyv-49 %
5 490 Ft
Tökéletes ajándékötlet!
Gyógypedikűr gél lakkozássalMÁR CSAK 4 DARAB-23 %
4 990 Ft
Októberig felhasználható
Szépségkuckó, Budapest - III. kerület
Balta dobálás UV-fényben-18 %
3 290 Ft
Extrém randi tipp
4,6/5 Balta Dobálás
4,1/5 Relax SPA életmód és fogyasztóközpont, Budapest - II. kerület
Abhyanga olajos testmasszázs-20 %
7 990 Ft
4,6/5 Ayur Mantra Ayurvéda Masszázs Szalon
Páros napijegy a Gamerlandbe-33 %
7 990 Ft
Egyedülálló géppark és látvány
Retro Élményközpont belépő
4 500 Ft
Rengeteg élmény, 3 szinten!
4,9/5 Budapest Retro Élményközpont
60 darabos prémium sushi tál-22 %
13 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,6/5 Little Geisha Can Cook
Hot dog menü üdítővel-22 %
3 190 Ft
8 féle egyedi ízvilág!
5/5 Blue Monkey Hot Dog
Bejelentkezés