Mindig is érdekelt a két barna? Az egyikbe óvodás korod óta szerelmes vagy, a másik meg nagykorúságod második legjobb felfedezése? Ismerd meg szerelmeidet még jobban! Vegyél részt az Ursa Maior kreatív műhelyének utánozhatatlan kávé- és csokoládékóstolásán ezzel a bónusszal!
Ha szereted a kávékat, de nem tudsz közöttük különbséget tenni, látogass el a kreatív műhelybe, és tapasztald meg, milyen különbségek vannak az egyes termőterületekről származó, más és más feldolgozású kávék között.
A kávékóstolás során 5 fajta – Afrikából, Dél-Amerikából és Ázsiából származó – frissen pörkölt kávéval fogsz találkozni. Első körben megismerheted az adott fajtára, termőterületre jellemző ízjegyeket, a második körben egy kis játék keretében már „vakon” fogod eldönteni, melyik kávé melyik.
A cupping célja tehát, hogy megtapasztald, melyik termőterületről származó, milyen feldolgozású kávé az, amelyik leginkább megfelel az ízlésednek, így tudni fogod, melyik fajtákat kell keresned a polcokon.
A kávé mellé különleges csokoládékat kóstolhatsz, és megtanulhatod, hogy hogyan párosítsd a két kedvenc élvezetet nyújtó étkedet.
A cupping időtartama 1,5 óra és maximum 10 fővel indul, hogy tökéletesen kellemes legyen a légkör. Ha magaddal vinnél valakit a kávé- és csokikóstolóra, vegyél két bónuszt, és menjetek együtt az Ursa Maior kreatív műhelyébe.