A tenger mélye igazi kincseket rejt: kalózok elsüllyed aranyát, kagylók belsejébe zárt igaz gyöngyöket, meg persze friss, kiváló alapanyagot, amiből a japán konyhában ellenállhatatlan fogásokat készítenek.
A II. kerületi Fuji Étteremben az igazi japán gasztronómiai élményhez exkluzív környezet párosul. Itt élvezhetitek az elétek úszó finomságokat: a két személyes ételhajón a japán konyha legjava vár benneteket, válogatott finomságok, különleges fogások és igazi ínyencségek hívogatnak szirének módjára, de kár is lenne tiltakozni.
Ebben az ízörvényben öröm lesz elmerülni!
A tál tartalma:
- ZENSAI KOMORI: Előétel válogatás
- INGEN NO GOMAE: Ceruzabab szezámmag öntettel
- MOYASHI ITAME: Pirított szójababcsíra
- SUSHI
- SAKE KAPPA TEMAKI: Uborkás, lazacos kézitekercs
- SAKE TATAR: Lazac tatár
- OSUIMONO: Halerőleves
- WASHOKU
- GYU YAKI UDON: Pirított zöldséges sanuki tészta bélszínnel
- WAFU SARADA: Friss saláta szezámos öntettel
- POTATO SARADA: Majonézes burgonyasaláta
- IKA SHIOYAKI: Grillezett tintahal
- AGE GYOZA: Sült zöldséges – húsos táska
- SUZUKI SHIOYAKI: Grillezett tengeri süllő
- TORI KARAAGE: Keményítő bundában sült gyömbéres csirke
- SATSUMA AGE: Lazacos, rákos rizsfasirt
- EBI SHIOYAKI: Grillezett Fekete tigrisrár
- KANMI: desszert
- MOCHI: Japán töltött rizsdesszert
Ne hagyd ki ezt a páratlan gasztronómiai élményt!