Berényi Bogi, mint minden kisgyerek, sok mindennek készült, de igazán a konyhában érezte magát mindig a legjobban, ahol ma is úgy érzi, kiélheti az alkotás iránti vágyát. A konyhaművészet persze nem egy öncélú művészet – a cél, hogy a barátaidnak, családodnak, azoknak, akiket szeretsz, finomakat adj enni, és persze, hogy te is jót egyél. Bogi maga vallja: az étkezés több mint civilizáltnak mondott kalóriabevitel – olyan élmény, amelyet megoszthatunk másokkal. Nincs annál szebb gesztus, mintha magunk készítette finomságokkal kínáljuk az (ünnepi) asztal körül ülőket.
Bónuszunkért cserébe megismerkedhetsz a karácsonyi desszertek emblematikus finomságaival, ráadásul mindezt egy nagyon menő helyen teheted: a KAJAHU – FoodTogether egy professzionális, extravagáns étterem főzőállomását bocsájtja a rendelkezésedre, hogy a barátaiddal együtt készítsétek el a kedvenc ételeteket, amit aztán együtt fogyaszthattok el.
Hogy mit is készíthetsz egy ilyen menő helyen egy ilyen klassz társaságban?
- Asztalt gyümölcsös, magvas csokoládé tallérokat,
- Fűszeres dióféléket és ropogtatnivalókat,
- Sós karamellszószt,
- Marcipános nyomdázható kekszet,
- Mangó chutney-t.
A csomagolásról sem fogtok megfeledkezni, hogy mindez ne csak finom, hanem stílusos és szép is legyen!
Főzz, barátkozz, oszd meg a tanultakat és a finomságokat másokkal! Igazi brigádos, közösségi kedvezmény ez!
Mi van a bónuszban? Hogy a sok finomság elkészítését megtanulod, és egy „kezdő” csomagot haza is vihetsz kóstolónak vagy ajándékba.