Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi! Igazán szerettük az idei telet, de most már jöhet a tavasz, a napsütés, a teraszokon fröccsözés. Azért mielőtt fejest ugranánk a plusz fokokba, egy utolsó szezonális klasszikussal méltóképpen elbúcsúztathatjuk az évszakot, nem gondolod?
A klasszikus forralt bor kétségtelenül a hideg évszakok egyik legjobb része, bónuszunkkal pedig rögtön kettő is érkezik belőle, hogy megoszd valakivel a hideg búcsúztató, tavaszköszöntő élményt.
A Traveler’s Bistro-ban a megszokott módon, finom fűszerekkel és illatos citrusokkal készül a forralt bor, ami azonnal átmelegíti az egész testet, és persze a lelket is. Ezzel a bögrével hivatalosan is pontot tehettek a rossz idő végére, és kibírjátok a következő télig, amikor ismét eljön a fűszeres, forró ital ideje.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!