Szeretnénk leszögezni, hogy nem vállalunk felelősséget azért, ha erről a kedvezményünkről elektronikai cikkek fölé hajolva, szalvéta használata nélkül olvasol. A menüsor ugyanis komolyan beindítja a nyálelválasztást, mi előre szóltunk.
Ráadásul itt többről van szó, minthogy az unalmas fogásoknak hangzatos nevet adtak: a Vadrózsa Étterem Buda egyik legkiválóbb környékén áll, és a honi gasztronómia egyik fellegváraként ismert.
Este 7 után még hangulatos élő zongoraszó is kíséri a falatozást, így még egy érzékszerveteknek jut a jóból. Sajnálatos dolog, hogy a zeneszóra nem tudtok majd annyi figyelmet szánni, mint amennyit megérdemelne, de egy friss babéros marhasült medvehagymás veloutéval és szalvétagombóccal az ember minden figyelmét leköti, sőt a mákos guba brülée élvezete is egész embert kíván.
Kovács Lázár évekig tanította a finom ételek trükkjeire a tévénézőket, bónuszunkkal pedig most személyesen is megtapasztalhatod, hogy milyen finomságok kerülnek ki a chef konyhájából.
A Vadrózsa Étterem könnyen megközelíthető, hangulata pedig azonnal magával ragad, az egyetlen nehézséget csak az okozhatja, hogy választanod kell a két menüsor között, pedig a vendéglő minden egyes fogása igazi csáberővel bír. Még szerencse, hogy a Vadrózsa Étterembe nem csak egyszer lehet elmenni. De egyszer mindenképpen muszáj, ha egy kicsit is szeretitek a különleges, minőségi fogásokat
Választható menük:
- Előétel/leves: libamájpástétom kávés fügelekvárral vagy tavaszi zöldborsó krémleves kandírozott földimogyoróval
- Meleg előétel: andalúz paella
- Főétel: friss babéros marhasült medvehagymás veloutéval és szalvétagombóccal vagy pulyka pecsenye francia gratin burgonyával
- Desszert: mákos guba brülée vagy belga csokoládés brownie forró meggyöntettel
A fogások közül a helyszínen szabadon lehet választani.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!