Egyre borongósabb az idő, egyre közelednek azok a mínuszok, és hamarosan az orrodat sem lesz kedved kidugni otthonról. Ilyenkor igazán jól esik valami, ami forró, tápláló és illatos, átmelegíti a testedet és a lelkedet is, de forralt boron sajnos nem lehet megélni.
A gőzölgő krémleves azonban legalább ilyen jó tud lenni, feltéve persze, hogy megfelelően készíted el, nem főzöd ki az összes vitamint és megfelelően fűszerezed. Nem egy bonyolult étel, de érdemes néhány trükköt ismerni, hogy valóban isteni legyen a végeredmény!
Bónuszunkért cserébe egy profi séf adja át neked ezeket a tippeket, egy általad választott idényzöldségre szabva, ráadásul a saját otthonodban, így neked nem kell menned sehová, és saját szemeddel láthatod, hogy a hideg idők kedvenc levese a te konyhádban is elkészíthető.
A kurzuson legfeljebb 5 fő vehet részt, egy bónusz egy emberre szól, de ha a barátaid is átjönnének, ők is vehetnek vouchert és így együtt készíthetitek el nálad a szezon kedvenc fogását, amivel bármikor átmelegedhettek majd.