Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.

Hogyan működünk

Minden Utazás Balaton Termék Szépség Egészség Étel-ital Élmény Tanfolyam Család és gyerekek Ajándék
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Brigád szülinapot ünneplünk egész szeptemberben.
Szeptember 18. és 23. között minden felhasználónk kap 2 000 forintot, amelyet szeptember 23-án éjfélig felhasználhat 10 000 forint feletti szolgáltatás vásárlás esetén.
Részletek a magazinon.
Jogosítvány

Mert az elmélet is fontos: KRESZ elmélet + 9 óra kedvezmény a gyakorlati oktatásból, választható helyszínen

4,5/5  Topi Autósiskola 
Helyszín:
Kosárba 3 990 Ft 44 000 Ft
7 vásárló
Ajánlat mentése
Mentett ajánlat Törlés
Helyszín
Topi Autósiskola XI. Budapest, Villányi út 5.
Topi Autósiskola Értékelése 148 vásárló értékelés
4,5/5
5 101
4 29
3 9
2 7
1 2
Jó, ha tudod
  • Bónuszosoknak ajándék: 9 óra kedvezmény a gyakorlati oktatásból, melyet akár több részletben is fizethetsz
  • Választható képzési helyszínek, Elmélet: KÖKI metrómegálló, Kálvin tér, Villányi út; Gyakorlat: Kispest, Újpest, Zugló, Budaörs, Csepel
  • Rugalmas képzések a Neked megfelelő időpontokban, 27 év tapasztalat, kitűnő oktatók, több ezer sikeres vizsgázó
Beváltható
2018.09.18 - 12.31.
Fontos

Előzetes bejelentkezés e-mailben: brunczvikmiklos@freemail.hu, bónuszod elküldésével. 1 személy 1 bónuszt használhat fel saját részére. A bónusz "B" kategóriára és az elméleti oktatásra (tantermi foglalkozásra) vonatkozik. A bónusz nem tartalmazza: vizsgadíjakat, a vöröskeresztes tanfolyamot, az orvosi alkalmassági vizsgálat díját, és a regisztrációs díjat. A bónuszt jogosítvánnyal rendelkezők nem vehetik igénybe. További információkról és az aktuális árakról online a weboldalon tájékozódhatsz. Akár öt-hat óra alatt leruccanni Isztriára, röpke másfél órás vezetés után csobbanni egyet Szabadi-Sóstón, vállszaggató szatyorcipelés helyett kényelmes bevásárlás, súlykorlát nélkül... nos, vitathatatlanul kellemes velejárói annak, ha az ember fia/lánya tud autót vezetni. Ráadásul egy jogsi a munkaerőpiacon is mind nagyobb jelentőséggel bír. Tedd meg a legfontosabb kezdő lépéseket a megszerzéséhez, e bónusszal.

 

  

Az autóvezetés adta mobilitás előnyein túl ma már számos állás elnyerésénél - gyakran alacsonyabb beosztásoknál is - nagy előnyt jelent az autóvezetői engedély megléte. Néhol majdnem annyit nyom a latban, mint a nyelvtudás, ezért sem érdemes halogatni a jogosítvány megszerzését. A meggyőző múlttal (bő 27 év) és komoly tapasztalattal bíró Topi Autósiskolában Brigád áron végezheted el az elméleti tanfolyamot. Képzett, barátságos oktatók, segédanyagokkal jól felszerelt termekben tanítanak meg a közlekedési szabályokon túl a jármű vezetésének elméleti alapjaira, a legfontosabb szerkezeti és üzemeltetési tudnivalókra. 

 

 

És mert az elmélet is fontos, de persze nem minden, ezért a bónuszt még további kedvezményekkel egészítettük ki: kedvezményesen végezheted el vele a felelősségteljes közlekedéshez, és persze a jogosítvány megszerzéséhez elengedhetetlen elsősegély tanfolyamot, vagy volán mögé ülve kedvezményes áron vezetheted le az első 9 órát, hogy ne csak fejben ismerd a közlekedés szabályait, de megtanuld a gyakorlatban is alkalmazni őket. Elvégre nem csak az a cél, hogy papírod legyen a tudásról, hanem hogy valóban kényelmesen, biztonságban tudj részt venni a közlekedésben.

 

A képzési helyek választhatók, mind az elmélet (Pesten a KÖKI metrómegállónál, illetve a Kálvin tér közelében, Budán a Villányi úton), mind a gyakorlat (Kispest, Újpest, Zugló, Budaörs, Csepel) esetében. A kurzusok folyamatosan indulnak.

 

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Luxus a Szépasszonyvölgyben
54 900 Ft
4,4/5 Hotel Villa Völgy**** - Észak-Magyarország, Eger
Brunch és wellness
4 490 Ft
4,6/5 Hotel Silvanus**** Visegrád, Visegrád
Barokk pihenés Győrben
49 900 Ft
Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa**** - Észak-Dunántúl, Győr
Nyaralás Miskolctapolcán
42 500 Ft
Bástya Konferencia & Wellness Hotel ***/**** - Észak-Magyarország, Miskolctapolca

Bejelentkezés