Mindegy, milyen évszak van, az igazi fagylaltfanok minden időjárásban találnak indokot egy finom fagyira. Meleg van? Ide vele, hadd hűsítsen! Hideg van? Sebaj, jót tesz a torokgyuszi ellen! Szürkeség van és semmilyen hangulat? Turbózzuk fel mindenféle édességgel, öntettel, gyümivel, sőt, kürtöskaláccsal – és már kész is az instant boldogságdömping.
Próbáld ki te is a kürtősfagyit, az édesszájú gurmék egyik kedvenc, nem mindennapi ínyencségét. Bónuszunkkal a debreceni The Soft – szó szerint – színes kínálatából válogathatsz, természetesen ellenállhatatlan árakon.
A kürtős fagyi nem más, mint kézműves kürtőskalácsban kínált olasz lágyfagylalt, megbolondítva nutellával, öntetekkel, szóratokkal, gyümölccsel. A cél: a kürtőskalácsot mint hungarikumot és a krémes olasz lágyfagylaltot egy olyan egyedülálló desszertté házasítani, ami mindenki számára felejthetetlen ízeket és örömteli perceket szerez.
A The Softnál frissen, a szemed előtt készítik termékeket és prémium összetevőket használnak. A kürtőskalácsok mindennap kézzel készülnek, és kizárólag csúcsminőségű összetevőkből állnak. Nem hagyományos módon, hanem nyílt láng felett, grillezéssel sülnek kívül ropogósra, belül pedig puhára. A kürtőstölcsérek és kalácsok készítésénél a tésztát kelesztik, majd feltekerik és cukorba forgatják.
Ezután frissen sütik, nyílt láng felett, amíg a felület aranybarna lesz. Sütés közben a cukor karamellizálódik, minden harapásban ropogós érzést biztosít. A frissen sült tészta belseje puha marad. Ezután hagyják kihűlni, és nutellával, fagylalttal, gyümölcsökkel, toppingokkal, kekszekkel, szóratokkal gazdagítják. A fagyit eredeti olasz családi recept alapján készítik. Lágy, krémes ízorgia vanília és csokoládé ízben.
CLASSIC: Alap termék, ha csak most ismerkedsz a kürtősfagyival. Finom puha kalács, sok-sok olasz lágyfagylalttal.
BERRY: A kalácsot áfonyajammel kenik meg, és óriás adag fagyival töltik tele. Erdei gyümölcs toppinggal ízesítik.
APPLEPIE: A kalácsot fahéjas alma chutney-val kenik meg, amibe fagyit töltenek, aztán mézédes juharsziruppal meglocsolják, s végül fahéjjal hintik meg az egészet. Imádni való…
KIDDO: A kalácsot nutellával kenik meg, egy jó nagy adag fagyit beletöltenek, majd apró színes cukorkákkal fedik be, és erdei gyümölcs toppinggal locsolják. Végül egy pillecukor nyársat szúrnak bele. Megbolondulás…
OREO: A kalács belsejét mascarponés nutellával kenik meg, majd jön a bőséges fagyi adag. Erre kerül az oreo, és jól nyakon öntik csokoládé toppinggal. Bírd megenni…
DREAM: A kürtőstölcsért nutellával megkenik, amibe hatalmas fagyi kerül. Megszórják karamellkockával és tört mogyoróval, majd karamell toppinggal locsolják, és extra csokis keksszel koronázzák meg. Álom…