Olyan sok szép tarka gyümölcs és zöldség terem így nyáron, már csak rájuk nézni is örömmel tölti el az embert! Jó lenne őket télen is látni, mi több, fogyasztani is, hiszen a bennük rejlő sok-sok vitaminra ekkor lesz csak igazán szüksége a szervezetednek!
Légy szorgos mint a hangya és tedd el télire a nyár finomságait! Nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá? Akkor az Ursa Maior workshopján a helyed! Itt megtanulhatod, hogy hogyan zárd üvegbe a nyarat. Készíts tartósítószer mentes lekvárt, zselét, jammet, chutneyt és befőttet. Használni fogtok agar-agart, pektint, főztök, passzíroztok, szárítotok, aszaltok, blansíroztok, dunsztoltok és fertőtlenítetek. Megismerheted a befőzés alapfogalmait.
A workshop 3 órája alatt 3-4 féle tartósítási technikát ismerhetsz meg, az elkészült finomságokból haza is vihetsz egy-egy üveggel. A tanfolyam ára magába foglal három darab hő kezelt gumival ellátott rex üveget. Friss idénygyümölcsökből és zöldségekből dolgoztok. Friss fűszerekkel különleges íz kombinációkat is kipróbáltok. A befőzés során a melléktermékből pedig egészséges nassolnivaló is készül.
Kedvezmény kalkuláció
Eredeti ár: 13.980 Ft
Kedvezmény: 50%
Kedvezményes ár: 6.990 Ft
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!