Salsa, fajitas, churros, nachos, taco, guacamole. A földrésznyi ország maga a jellegzetesség. Minden ismerős, és mégis más. Vadabb, erősebb, s ha ott egyszer kikapunk fociban, 20 évig nem térünk magunkhoz. A konyhájuk is ilyen markáns. A pikantéria magasiskoláját egy olyan konyhaséftől tanulhatod el, akinek igazi specialitása a mexikói konyha. És most teljes 3 órán át szívhatod magadba a mexikói ételkészítés fortélyait.
Egy klasszikus barangolás vár rád az eredeti és egyszerű ízek világában. Mitől különleges és egyedi a maják, aztékok és spanyolok leszármazottainak konyhája? Erre választ kaphatsz, ha most kihasználod a Brigád kínálta lehetőséget, és elmész a Kuktaparty Főzőskola egy napos főzőtanfolyamára.
Tetszik? Ajánld az ismerőseidnek is!