Információ
Glutén és laktózmentes Red Velvet (vörösbársony torta) por 400 gPálmaolaj, hidrogénezett zsír és tartósítószermentes termék! Szabadtartású tyúkoktól származó tojással készült!
Összetevők: cukor, rizsliszt, kukorica keményítő, tojásfehérje por, nedvesítő anyag: E420, tojássárgája por, sűrűsítő anyag: E475, E433, kakaópor, kelesztő anyag: E450i, E500ii, savanyúság szabályzó. E575, sűrítő anyag: E412, E466, aromák, só, színezék E129¬¬ (Negatívan befolyásolhatja a gyermekek tevékenységét és figyelmét)
Tápanyagérték 100 g-ban:
Energia: 2149 kj / 513 kcal
Zsír: 26 g – amiből összetett zsír: 1,6 g
Szénhidrát: 61 g amiből cukor 32 g
Rost: 0,38 g
Fehérje: 7,3 g
Só: 0,30 g
Allergén információ: Nyomokban szóját, tejfehérjét és dióféléket tartalmazhat.
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 165 ml vízzel és 120 g laktózmentes vajjal vagy növényi olajjal ,öntsük az így kapott keveréket sütő formába és 160-170 C –ra előmelegített sütőben kb. 40-50 perc alatt süssük készre.
Tipp: Tálaljuk, díszítsük Nonna Anita desszert öntettel és tortakrémmel.