Íme Schreiner Gábor, a Nobu Budapest főszakácsának, új nyári menü összeállítása, mely üde ízekkel, szezonális alapanyagokkal természetesen hamisítatlan Nobu stílusban készült.
Éppen ezért az 5 fogásos menüből nem hiányozhat a sushi tekercs sem, mely ezúttal egy különleges és rendkívül népszerű, kívül ropogós tempurába tekert, lazacos – uborkás tekercs. A befejező fogás egy új desszertkülönlegesség, egy rosé habbal megbolondított epres finomság, melyet a Nobu cukrásza kimondottan ehhez a menühöz alkotott.
MENÜ:
- Rákkal töltött empanadas Nobu gazpachoval
- Csendes-óceáni hórák pikáns ponzu szósszal
- Csirke édesburgonyával és vörös miso dresszinges salátával
- Ropogós sushi tekercs lazaccal és uborkával
- Epres desszert rosé habbal, vanília krémmel és eper fagylalttal
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!