Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamTermék és élelmiszerPraktikus Ajándék

Csodáld meg Budapest éjszakai fényeit egy klasszikus oldalkocsi-motorkerékpárban ülve, 1 vagy 2 főnek

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
Sidecar Tours Budapest  
Először a BrigádonIzgalmas látnivalókkal
Kosárba  39 990 Ft  Ajándékba veszem  Foglalási ár: a fennmaradó -ot a szállodának fizeted SZÉP kártyával.
Csak korlátozott ideig!
Az ajánlat lejárt
3 vásárló
ma már 23 db élmény bónuszt vásároltak
Helyszín
Sidecar Tours Budapest 1112 Budapest, Laska utca 93
Jó, ha tudod
 • Mikor dőltél hátra, mintha egy autóban utaznál, közben mégis érezted a levegő vibrálását körülötted? Egy oldalkocsis motorban szokatlanul alacsony az utazás, és az is szokatlan, hogy nem érzed magad körül a megszokott kereteket
 • Az oldalkocsis motorozás sokkal inkább túrázásra és szocializálódásra való, mint gyorsulásra. Így a túrán is számíthatsz rá, hogy kellemes bámészkodós tempóban közlekedünk majd
 • A budapesti éjszaka semmihez sem fogható. A belvárosban még nagy a forgatag, sokan szórakozni készülnek vagy a külföldiek még a látványosságokat sétálják körbe
 • Ez a speciális túra igyekszik érinteni majdnem az összes dunai hidat, ezáltal bejárni a város nevezetességeiből jópárat. Egy nyári estében a körutazás hatalmas élmény, és kíváncsi tekintetek kísérik a motort
 • Útba ejtitek a Deák teret, az Andrássy utat, a Hősök terét, a hidakat és rakpartokat, ahonnan látszik a vár, a parlament, és a fényárban úszó várost. Átkeltek a Lánchídon is, ahova autóval nem szabad behajtani
 • Az utazás időtartama: nagyjából 60-90 perc (forgalomfüggő), Találkozó: Deák tér
 • Az utazáson 1 vagy 2 fő vehet részt, a sofőr 2 utast szállíthat. Az egyik a sofőr mögötti nyergen ül, a másik az oldalkocsiban (a megállóknál lehet helyet cserélni, hogy mindkét helyzetet kipróbálhassátok)
Beváltható
2024.05.22 - 10.31.
Fontos

Előzetes időpont egyeztetés telefonon: +36 30 753 8152 vagy e-mailben: sidecar.hungary@gmail.com.  A járművet csak a sofőr vezetheti, aki nagy tapasztalattal bír rendelkezik. Az utazáson 1 vagy 2 fő vehet részt, a sofőr 2 utast szállíthat. Az egyik a sofőr mögötti nyergen ül, a másik az oldalkocsiban (a megállóknál lehet helyet cserélni, hogy mindkét helyzetet kipróbálhassátok). 5 éves kortól lehet utasként utazni. Az utazáshoz bukósisak használata kötelező, melyet az előírásoknak megfelelően biztosítanak a számodra. Az oldalkocsin legfeljebb egyenként 120 kg súlyú utas utazhat. Bónuszodat egyszerűen beválthatod mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva!

 Mikor dőltél hátra, mintha egy autóban utaznál, közben mégis érezted a levegő vibrálását körülötted? Egy oldalkocsis motorban szokatlanul alacsony az utazás, és az is szokatlan, hogy nem érzed magad körül a megszokott kereteket. Modern és kényelmes.

 

 

Biztonságos és szórakoztató. És nagyon-nagyon menő! Az oldalkocsis motorozás sokkal inkább túrázásra és szocializálódásra való, mint gyorsulásra. Így a túrán is számíthatsz rá, hogy kellemes bámészkodós tempóban közlekedünk majd.

 

Csodáld meg Budapest éjszakai fényeit egy klasszikus oldalkocsi-motorkerékpárban ülve

 

Az oldalkocsis utazás teljesen biztonságos. Az utasok szempontjából ugyanazok a szabályok vonatkoznak rá, mint a motorozásra. Bukósisak viselése kötelező. Az oldalkocsi vezetése nagy felelősséggel jár. A járművet csak a sofőr vezetheti, aki egyébként nagy tapasztalattal bír ilyen téren. Az improvizálás nem fér bele.

 

A budapesti éjszaka semmihez sem fogható. A belvárosban még nagy a forgatag, sokan szórakozni készülnek vagy a külföldiek még a látványosságokat sétálják körbe. Ez a speciális túra igyekszik érinteni majdnem az összes dunai hidat, ezáltal bejárni a város nevezetességeiből jópárat. Egy nyári estében a körutazás hatalmas élmény, és kíváncsi tekintetek kísérik a motort!

 

Csodáld meg Budapest éjszakai fényeit egy klasszikus oldalkocsi-motorkerékpárban ülve

 

Útba ejtjük a Deák teret, az Andrássy utat, a Hősök terét, a hidakat és rakpartokat, ahonnan látszik a vár, a parlament, és a fényárban úszó várost. Átkelünk a Lánchídon, ahova autóval nem szabad behajtani.

 

Találkozó: Deák tér 

 

Csodáld meg Budapest éjszakai fényeit egy klasszikus oldalkocsi-motorkerékpárban ülve

 

Csodáld meg Budapest éjszakai fényeit egy klasszikus oldalkocsi-motorkerékpárban ülve

 

További tudnivalók:

 

 • 5 éves kor felett az oldalkocsizás kifejezetten ajánlott minden kíváncsi utazó számára!
 • Bukósisak használata kötelező
 • Kérlek, saját sisakot csak akkor vigyél magaddal, ha megfelel a hatályos jogszabályoknak
 • Az utazáson 1 vagy 2 fő. Egy motoron a sofőr 2 utast szállíthat. Az egyik a sofőr mögötti nyergen ül, a másik az oldalkocsiban. Az út során a megállóknál lehet helyet cserélni, hogy mindkét helyzetet kipróbálhassátok!  
 • Az oldalkocsin legfeljebb egyenként 120 kg súlyú utas utazhat. Ha konkrét kérdésed, kérésed van, jelezd előre, mi is hálásak leszünk érte.

 

Ha az időjárás nem alkalmas motorozásra, mindent megteszünk, hogy mielőbb találjunk egy újabb lehetséges időpontot a túrára. Ha ez nem lehetséges, akkor a befizetett összeget teljes egészében visszatérítjük. Ha az időjárás a túra alatt válna kétségessé, akkor megállunk. Szitáló esőben részünkről még folytatjuk, de ha egy könnyű kabát már nem elég, akkor abbahagyjuk. Természetesen ebben is első a biztonság.

 

Csodáld meg Budapest éjszakai fényeit egy klasszikus oldalkocsi-motorkerékpárban ülve

 

Nem kell extra öltözékkel készülnöd. Kényelmes ruhában gyere, feltétlenül hozz magaddal kabátot, napszemüveget és egy eszközt, amivel fotózol!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Vezetett quad túra 1-2 főnek-20 %
19 990 Ft
Gyönyörű látnivalókkal
Spanyol vacsora 2 főnek-20 %
15 990 Ft
Tapas bár Budapest szívében
Ayurvédikus szépítő kezelések-20 %
13 590 Ft
Novemberig felhasználható
4,7/5 Ashwini Ayurveda Egészség -és Életmód Központ, Budapest - VII. kerület
Abhyanga olajos testmasszázs-20 %
7 990 Ft
4,6/5 Ayur Mantra Ayurvéda Masszázs Szalon
Prémium négyzetes fotókönyv-49 %
5 490 Ft
Tökéletes ajándékötlet!
Balta dobálás UV-fényben-18 %
3 290 Ft
Extrém randi tipp
4,6/5 Balta Dobálás
Páros napijegy a Gamerlandbe-33 %
7 990 Ft
Egyedülálló géppark és látvány
Retro Élményközpont belépő
4 500 Ft
Rengeteg élmény, 3 szinten!
4,9/5 Budapest Retro Élményközpont
60 darabos prémium sushi tál-22 %
13 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,6/5 Little Geisha Can Cook
Hot dog menü üdítővel-22 %
3 190 Ft
8 féle egyedi ízvilág!
5/5 Blue Monkey Hot Dog
Ultrahangos fogkő-eltávolítás-45 %
9 990 Ft
Kulináris kalandok Szentendrén-20 %
15 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Bejelentkezés