Szendvicset összedobni kicsit szikkadt kenyérből meg a hűtőben talált maradékokból is lehet, de abból nem lesz romantikus vacsora. Egészen más az az étel, amit lassan, komótosan, ráérősen készítettek, hogy a lehető legszaftosabb, legomlósabb és legízletesebb legyen – igen, a füstön sütött, tökéletesen puha BBQ húsokról beszélünk, amiknek egy jól összepakolt szendvicsben is ott van a helyük. A Reubenben például, ami a klasszikus amerikai melegszendvics, egészen biztosan, és ha igazán jót akarsz magadnak, akkor a szendvicset nem csak kiadós mennyiségű, de minőségi hússal élvezed. Mondjuk mindjárt a legendás omaha marhával.
A legjobb az egészben, hogy pároddal vagy barátoddal úgy ülhettek neki a nagy gonddal elkészített ételek belakmározásának, hogy a főzésre nem lesz gondotok, még csak a sütőt sem kell bekapcsolni, mégis egy minden ízében tökéletes hamburger és egy műalkotásnak is beillő szendvics kerül az asztalotokra, amit hozzá passzoló csapolt sörrel öblíthettek le.
A The Selection Bistro-ban ugyanis mindennek megadják a módját. És hogy miért érzik ezt ilyen fontosnak? Ezt elmagyarázni úgysem lehet… Kóstold meg az ételeiket, és te magad is meg fogod érteni a különbséget!
Amit a bónuszodért cserébe kapsz:
- Klasszik burger: Omaha marhahús-pogácsa, cheddar, fejes saláta, paradicsom, lila hagyma, kovászos uborka, vhipotle majonéz, BBQ szósz, bacon
- Reuben szendvics: Omaha BBQ marhanyak 14 órán át füstölve, chipotle majonéz, savanyú káposzta, edami sajt.
- 2 korsó minőségi Hekkelberg sör