Még nem találtad ki, mivel leped meg édesanyád anyák napja alkalmából? Vagy már be is szerezted az ajándékot, de élményt is csatolnál mellé? A csokoládé népszerű ajándék, és nem lehet vele mellélőni, de ha együtt készítitek, akkor az élmény megmarad az után is, hogy az édesség elfogyott!
Süss Édes Élet műhelyében most az édesanyáké a főszerep! Ünnepeljetek együtt és merüljünk el a bonbonok, trüffelek világában!
Ami vár rátok:
- Mindenféle csoki finomság, rózsás és szíves bonbonok, trüffelek.
- Olvasztotok, temperáltok, öntötök, dermesztetek, dekoráltok, kóstoltok és csomagoltok.
Mesés ízkavalkád: pálinkás, passiókaramellás, sós mogyorós, málnás, sült meggyes, virágos bonbonok, de a sor itt még nem ér véget.
Induljatok egy ízutazásra, ahol a belga csokoládé és finomabbnál-finomabb minőségi alapanyagok kombinációjával találhattok új ízélményekre!
Természetesen a gyerekekre is gondoltak és őket is várják, hogy anyával, nagymamával együtt finomabbnál-finomabb csokinyalókákat és egyéb alkoholos mentes finomságokat készítsenek, így az egész család együtt ünnepelhet!
A tanfolyamot vezeti:
- Juhász Lilla csokoládéigazgató (A zürichi-i Csokoládé Akadémia tanítványa)
- Benkocs Bella csokoládékészítő
Tematika:
- Ismerkedés a csokoládé történetével, belga csokoládé pasztillával és bonbonok alapanyagaival.
- Csokoládékrém főzés, csokoládé temperálás.
- Bonbon hüvelyek megtöltése a főzőtt krémmel majd talpazásuk.
- A kész bonbonok díszítése, kóstolása, csomagolása
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!