Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.

Hogyan működünk

Minden Utazás Balaton Termék Szépség Egészség Étel-ital Élmény Tanfolyam Család és gyerekek Ajándék
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk
Ünnepeld velünk a 8. születésnapunkat, mert most mi adunk ajándékot! 2 000 Ft-ot máris jóváírtunk az egyenlegeden, használd fel vasárnap éjfélig 10 000 forint feletti szolgáltatás vásárlásra, mert utána eltűnik. Részletek a magazinban.
Repülés

A repülés legszabadabb oldala: siklóernyős tandemrepülés ajándék videofelvétellel

5/5  Ase siklóernyős iskola Budapest - XIII. kerület
Teszteltük!
Helyszín
Ase siklóernyős iskola 1133 Budapest, Dagály utca 11.
Ase siklóernyős iskola Értékelése 6 vásárló értékelés
5/5
5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Jó, ha tudod
  • A repülés helyszíne az időjárás függvényében változhat: Budapest környékén a Hármashatár hegyi starthelyeken és a Pilis különböző részein
  • Rutinos siklóernyős pilóta irányítása mellett azonnal megismerkedhetsz a repülés legszabadabb oldalával
  • Kipróbálhatod a siklóernyő irányítását és a repülésről videofelvétel is készül
  • A repülési idő 5-10 perc
Beváltható
2018.09.10 - 10.31.
Fontos

Bejelentkezés e-mailben: info@sikloernyo.eu. További információ online: a Facebook oldalon. Súlyhatár: 120 kg. Több jelentkező esetén lehetőség van akár Kalocsán is igénybe venni a szolgáltatást. Kinyomtatott bónuszodat vidd magaddal vagy váltsd be mobilodon a szolgáltatónál!„Az öröm akkor jön, amikor elengeded magad. Amikor hagyod magad örülni. Amikor önfeledt vagy. Olyan, mint a repülés: elfelejted a gravitációt. Ennek lélektani oka van. Az ego a földhöz van horgonyozva. Fél, szorong, okoskodik, akar. Az öröm pedig a lelkednek olyan rétegében él, ahol szabadság van.”

 

 

A repülés valóban semmihez nem fogható élmény. Ha egyszer elengeded a félelmeidet és megengeded magadnak a teljes szabadság lehetőségét, olyan élményben lesz részed, ami az egész életedre kihathat. Mert a nyugalom, a csend, a béke kevés helyen tudja olyan jól elönteni az ember lelkét, mint fent, a magasban.

 

 

A gondok eltörpülnek, a világ a legnyugodtabb arcát mutatja, te pedig könnyűnek és szabadnak érezheted magad. És most semmitől nem kell félned, mert tapasztalt profi fog téged a siklóernyővel irányítani, neked semmire nem lesz gondod, csak magadba kell szívnod ennek a különleges élménynek minden ízét, illatát.

 

 

Hatósági vizsgával rendelkező, rutinos siklóernyős pilóta irányítása mellett azonnal megismerkedhetsz a repülés legszabadabb oldalával, kipróbálhatod a siklóernyő irányítását is és a repülésről videófelvétel is készül.

 

 

Mostani extrém bónuszunk egy minimum 10 perces siklóernyős tandemrepülést takar, videó felvétellel. A repülés helyszíne nagyban függ az aktuális időjárási viszonyoktól és a széliránytól, Budapest környékén általában a Hármashatár hegyi starthelyen és a Pilis különböző részein lehetnek optimálisak a feltétetek, de kivételes esetekben akár Tatabánya környéke, vagy a Mátra is megoldható. Súlyhatár: 120kg

 

 

Előfordulhat hogy a starthelyre (hegytetőre) csak gyalogosan lehet felmenni, ami általában maximum negyedóra - húsz perces erdei sétákat jelent. A repülés előtt egy rövid, 15 perces földi előkészítés után emelkedtek a levegőbe és az időjárástól függően hosszabb-rövidebb ideig próbáltok majd a levegőben maradni. A siklóernyős repülés időtartama nem kifejezetten a pilótától függ, az aznapi szél erőssége fogja meghatározni, hogy mennyi ideig tudtok a levegőben maradni, de minimum 10 perces siklóernyőzést garantálunk.

 

Engedd el magad, élvezd ezt a különleges élmény!

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Luxus wellness Herceghalmon
54 900 Ft
4,5/5 Abacus Business & Wellness Hotel**** - Budapest és környéke, Herceghalom
Tihanyi wellness félpanzióval
49 900 Ft
Echo Residence - All Suite Hotel, Tihany - Balaton, Tihany
Velencei hétvége busszal
32 990 Ft
4,3/5 Körutazások.com - Olaszország, Velence
Wellness Siófokon két főnek
39 900 Ft
3,8/5 CE Plaza Hotel**** - Balaton, Siófok

Bejelentkezés