Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek
Használd bejelentkezve fizetésnél a NORBI kedvezménykódot és egyszeri 5%-ot levonunk a következő fitness vagy éttermi bónusz vásárlásod árából. Tedd amit szeretnél! #erezdjolmagad #loveyourbody

Röhögni ér: stand up szerdák a Blaha Lujza térnél, az Amigo Clubban

Híres humoristákkal
Az ajánlatot ellenőrizte és szerkesztette:
Norbert
Szolgáltatás szerkesztő - igazi filmrajongó, továbbá az autóverseny és a sebesség megszállottja
Jó, ha tudod
 • A Stand Up Brigád fellépői között megtalálhatóak a Showder Klub, a Comedy Central, a Dumakabaré és a Rádiókabaré ismert előadói, humorfesztivál nyertes és Karinthy-gyűrűs humoristák, valamint fiatal, feltörekvő humortitánok
 • Fellépők: Beleznay Endre, Éles István, Gaál Dániel, Sulyok Péter, Szántó Sándor, Szép Bence, Szikra László, Ürmös Zsolt
 • Választható időpontok: 2020. január 8., január 15., január 22., január 29.
 • Kapunyitás 19:00 óra, műsorkezdés 19:30.
Beváltható
2019.12.11 - 2020.01.29.
Fontos

A bónusz 1 fő részére szól és a vásárláskor kiválasztott időpontra/előadásra érvényes. Különleges esetekben lehetőség van a megvásárolt bónuszt másik időpontra átfoglalni, a szabad helyek függvényében. Bónusz átfoglalás e-mailben: info@standupbrigad.hu , a bónuszkód megadásával, legkésőbb az előadás előtt 1 nappal. Bónuszodat váltsd be egyszerűen mobilodon partnerünknél vagy vidd magaddal kinyomtatva! Az általános illemtan szerint nem illik kinevetni a másikat, és a hétköznapokban ragaszkodunk is ehhez a modoros viselkedéshez. Kivéve a szerdát. Mert ha szerda, akkor röhögni ér, sőt, a Stand Up Brigád komoly erőkkel dolgozik azon, hogy tiszta erőből röhögj minden egyes tagjukon.

 

Röhögni ér: stand up szerdák a Blaha Lujza térnél, az Amigo Clubban

 

Tölts el egy kellemes estét a televízióból és a Rádiókabaréból ismert humoristákkal, a Blaha Lujza tértől mindössze két saroknyira lévő Amigo Clubban! Budapest egyik legkedveltebb és leghangulatosabb rockabilly clubjában, a rock and roll mellett novembertől egy másik igazi amerikai műfaj, a stand up comedy is otthonra lelt. Így szerdánként, a jampecok nem a Chevroletben, hanem a színpadon nyomják a dumát!

  

És hogy mi vár rád?

 

Klasszikus stand up comedy, igazi klubhangulatban! A Showder Klub, a Dumakabaré, a Comedy Central bemutatja, és a Rádiókabaré - ismert arcai, valamint feltörekvő humortitánok.

 

Röhögni ér: stand up szerdák a Blaha Lujza térnél, az Amigo Clubban

 

Választható programok:

 

 • Január 8. - HINTA-PÁLINKA – Szikra László önálló estje
  • Szikra László a Rádiókabaré, a Showder Klub és a Dumakabaré humoristájának "Hinta-pálinka, avagy a pelenkától a cefrés hordóig" című legújabb önálló estje. Magyarország hivatalos dumarekordere a vidék 50 árnyalata mellett ezúttal beavat bennünket a gyermeknevelés rejtelmeibe is.
  • Műsorvezető: Szép Bence 

 

 • Január 15. - NA, VÉGRE! – Beleznay Endre önálló estje
  • Több, mint négy évet várt rá, és végre ez a nap is elérkezett. Kollégái közül néhányan nem értek rá, mások megsértődtek, a többiek pedig megunták, hogy nem hagyja őket szóhoz jutni. Amit hosszú évek óta folyamatosan csak ígérgetett a színpadon, az most végre valósággá válik.
  • Műsorvezető: Ürmös Zsolt

 

 • Január 22. - VAKTÖLTÉNYEK – Sulyok Péter önálló estje
  • “Botorkálni hívom a közönséget az utcák, aluljárók, sikátorok árnyékába. Ismerkedjünk meg az egészségügy árnyoldalaival, bolyongjunk együtt az információk és félinformációk homályában. Pletykáljuk ki a minket kipletykálókat. Tekintsünk “fekete szemüveggel” a családra és barátainkra, és végül nyitott szemmel vizsgáljuk meg színes anyanyelvünket. Az est folyamán az életemről mesélek, mindazon nehézségekről, melyet mi emberek állítunk magunk elé. Nem kívánok missziót hirdetni, nem szeretnék szemléletet formálni. Nem állok magamon kívül más szolgálatában, nem “nemesebb” célok vezérelnek, egyszerűen csak szeretnék ötven vidám percet szerezni a közönségemnek. Ha igazán meg szeretnél ismerni, ne higgy a kósza híreknek, gyere el, hallgass a saját szemedre.”
  • Műsorvezető: Szántó Sándor

 

 • Január 29. - Stand up és paródia est
  • Három generáció lép színpadra ezen az estén. A hazai parodisták doyenje, a Karinthy-gyűrűs Éles István, aki ezúttal a paródiák mellett a stand up műfajába is belekóstol. A legutóbbi Rádiókabaré Humorfesztivál egyik győztese, Fábry és a Bagi-Nacsa páros írója, Ürmös Zsolt. És a fiatal, feltörekvő stand up titán: Gaál Dani
  • Fellépnek: Éles István, Ürmös Zsolt, Gaál Dániel

 

Műsor kezdés: 19:30
Műsoridő: 2 x 40 perc

 

Röhögni ér: stand up szerdák a Blaha Lujza térnél, az Amigo Clubban

 

A fellépők:

 

 • Beleznay Endre: szabadúszó színész, humorista. álriporter, konkrét csávó, aki játszott a Szőke Kóla és az Európa Express filmekben. 2010 óta a Stand Up Brigád társulatának tagja. Egy kritika szerint „Érzi a határokat, figyeli a közönséget, együtt él vele, egyszerű történetekből képes sziporkázóan szellemes és kacagtató sztorikat faragni.”
 • Éles István: Karinthy-gyűrűs humorista, hazánk egyik legtehetségesebb hangutánzó-művésze. Több száz hang „tulajdonosa” (Hofi, Koós János, Szikora Robi, Korda György, stb.) melyek közül számtalan megszólalásig hasonlít az ismert karakterekre. 
 • Gaál Dániel: A Showder klub és a Comedy Central bemutatja hatására kezdett el a humorral foglalkozni, tanárai is jobban örülnek, hogy nem az órák alatt, hanem este a színpadon beszél. Műsoraiban gyakran beszél tanár szüleiről, nagyszüleiről, az extrém sportokról és az ezekhez kapcsolódó sérüléseiről, valamint a diákéletről. Az egyik legfiatalabb hazai stand up-os, ezért minden fellépését hamar be kell fejeznie, hogy időben haza érjen.
 • Sulyok Péter: A Showder Klub és a Rádiókabaré vak humoristája. Szabadidejében építkezik, fúr, farag, barkácsol. Műsorával célja a tabuk, a gátlások, társadalmi előítéletek megostromlása, a korlátok és akadályok tűz alá vétele a humor eszközével, szigorúan “vak” töltényekkel.
 • Szántó Sándor: Élete a humor és a zene. Néhány éve új kapukat dönget a stand up comedy világában, egyedi hangutánzásaival. Első lett a TV2 stand up comedy versenyén, de láthatták már a Comedy Central tv csatornán, és rendszeresen szerepel a Rádiókabaré és a Dumakabaré műsoraiban is.
 • Szép Bence: A Dumakabaré és a Rádiókabaré állandó stand up comedy humoristája. Műsorvezető, tréner, életművész. A Stand Up Brigád Openc Mic tehetségkutató programjának vezetője. Vicces stand up comedy és bűvészműsora, “A világ legügyetlenebb bűvésze”, a rendezvények egyik legnépszerűbb programja.
 • Szikra László: A Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristája. Magyarország egyik legtermékenyebb duma gyárosa. 2017 óta hivatalos magyar dumarekorder, 9 óra 8 perces folyamatos stand up comedy műsorával. Témáit a vidéki élet mindennapjaiból meríti, de nem áll távol tőle a bulvár, és a celebek világa sem.
 • Ürmös Zsolt: A Stand Up Brigád társulatának vezetője, szerkesztő, író, gegman, humorista. Szerepel a Rádiókabaré és a Dumakabaré műsoraiban. A Fábry Most és a Bagi-Nacsa Show gegcsapataiban ontja a poénokat. Műsorában jól keverednek a klasszikus stand up comedy történetek a paródia elemekkel.

 

Röhögni ér: stand up szerdák a Blaha Lujza térnél, az Amigo Clubban

 

A helyszínről:

 

Az Amigo club Budapest legrégebbi Rocknroll és rockabilly szórakozóhelye. Három szinten, az 50-es 60-as évek stílusával és zenéivel várnak mindenkit több mint 300 nm-en 1990 óta. Minden hétvégén élőzene, karaoke, csocsó, biliárd, koktélok.

 

Röhögni ér: stand up szerdák a Blaha Lujza térnél, az Amigo Clubban

 

A társulatról:

 

A Stand Up Brigád egy független humoristákból létrejött stand-up comedy társulat, mely fő céljának a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományainak ápolását, a stand-up comedy fiatal tehetségeinek pályára segítését és szakmai támogatását tartja. Fellépőik között megtalálhatóak a Showder Klub, a Comedy Central, a Dumakabaré és a Rádiókabaré ismert előadói, humorfesztivál nyertes és Karinthy-gyűrűs humoristák, valamint fiatal, feltörekvő humortitánok. A társulat 2009 tavaszán alakult, azóta nagy sikerrel járják az országot stand up és kortárs kabaré műsoraikkal.

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Romantikus napok Egerben
42 980 Ft
4,5/5 Hotel Szent István*** Eger - Észak-Magyarország, Eger
Wellness pihenés GyulánÚJ
17 990 Ft
4/5 Fürdő Panzió Gyula - Alföld, Gyula
À la carte a Curry HousebanÚJ
5 990 Ft
Curry House , Budapest - XII. kerület
À la carte indiai fogások
5 990 Ft
4,6/5 Rajkot Palace Indiai Étterem, Budapest - V. kerület
Bejelentkezés