Adalékanyagokkal teletömött szaloncukrot készíteni személytelen gépsorokkal könnyű. De saját kezűleg szaloncukrot készíteni nemcsak egészségesebb, de szórakoztató is, ráadásul nem olyan nehéz, hogy ne tudnád megtanulni a csínját bínját. A Boszorkánymúzeum már régen elkötelezte magát a házi készítésű termékek mellett, így nem csoda (bár a boszorkányok sokszor tesznek csodákat), hogy segítségedre sietnek házi készítésű finomságokkal.
A 3 órás foglalkozáson elsajátíthatod a szaloncukor készítésének mikéntjét, méghozzá természetes, házi alapanyagokból, felesleges mesterséges adalékok nélkül. Így ezentúl a saját ízléseteknek leginkább megfelelő szaloncukorral kedveskedhetsz családodnak. A Boszorkánymúzeumban a cukormentes változatot is megtanuljátok elkészíteni, ha nem szeretnéd terhelni szervezeted cukorral.
A házilag készült szaloncukor nemcsak a fa díszeként és csemegeként szolgálhat, de mivel saját készítésű, ezért remek kézműves ajándék családtagoknak, barátoknak, kollégáknak.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!