Az eperfa ősidők óta nagyra értékelt gyógynövény. A kínai, japán, tibeti, indiai és a vietnámi gyógyászatban az eperfa leveleit, kérgét, gyökereit, virágait és gyümölcsét olyan súlyos megbetegedések gyógyítására használják, mint a cukorbetegség, vízkór, vesebetegségek, a szív és érrendszer betegségei. Külalakra az eperfa bogyói a málnára és a szederre hasonlítanak. Az eperfa gyümölcsei sok glukózt és fruktózt tartalmaznak, sok bennük a kálium, a vas, a pektin, a vitamin (B1, B2, C, PP), citrom- és almasav, az erjesztő anyagok, ásványi anyagok és reszveratrol.
Reszveratrol: erős növényi antioxidáns, mely megvédhet sok betegségtől és lelassítja azok előrehaladását, mint például a szív és érrendszeri panaszok. Erősíti a szervezet stressztűrő képességét, hozzájárulhat életünk meghosszabbításához. A reszveratrolt a hagyományos kínai és japán népi gyógyászatban már több mint 2000 éve használják a bőrbetegségek megelőzésére, gyógyítására és a salakanyagok kitisztítására.
Az eperfa bogyói valóban hasznosak a szervezetnek:
- Segítik a vér megtisztítását, serkentik a vértermelődést, normalizálják az anyagcserét
- A bogyókat elhízás, vérszegénység, megfázás és hasonló betegségek esetében ajánlott fogyasztani
- Antiszeptikus és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek
- Az eperfa bogyó jótékony hatással van a szív működésére és az idegrendszerre is
Kiszerelés: 200g
Egységár: 6.950Ft/kg
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!