Nem azt mondjuk, hogy nincs annak varázsa, amikor a nagyi közvetlenül a tepsiből szed neked egy szelet süteményt, de a tányérdesszert egy egészen más minőség.
A francia konyha szerelemgyermeke a cukrászatnak ez az új, modern ága, ami vezető szakácsok szerint az édességek jövőjét jelenti. A tányéron, külön, gusztusosan tálalt édességek egy több fogásos vacsora lezárásaként is méltó módon állják meg a helyüket, mert nem csak finomak, hanem mutatósak is.
A tányérdesszertek készítése külön tudomány, hiszen teljesen más textúrákkal, más hozzáállással kell dolgozni, hogy a tálalás is egészen egyedi legyen.
Bónuszunkkal most beleshetsz a kulisszák mögé, és valódi profitól, akár a saját konyhádban tanulhatod meg a tányérdesszertek elkészítésének fortélyait, de persze a külső helyszínen szervezett tanfolyamon is részt vehetsz.
Ha pedig van a gasztronómia iránt rajongó ismerősöd, akkor neki is tökéletes ajándék lesz a bónusz – biztosan érdekes élmény lesz neki, és örömmel használja majd a jövőben a tanultakat.
A workshopon a tökéletes túrógombóc és a „máshogy" guba tányérdesszerteket készítitek el.