A trüffeleket talán háttérbe szorították némileg a bonbonok, de érdemes behatóan megismerkedni velük minden édességszeretőnek, hiszen a trüffelek birodalma óriási, sokszínű és rendkívül finom. A Trüffel Készítő Workshop végre egy olyan csokis kurzus, amely nem a formában készült bonbonokról szól, hanem erről a nagy hagyományokkal bíró édességről.
Az ízek, a színek és így az általuk kiváltott érzelmek és érzések tanfolyama ez a három órás Trüffel Készítő Workshop.
A három órás tanfolyam alatt megtanulsz minden szükséges technikát és az eszközök használatát, amellyel a tökéletes trüffel alapkrémet megalkothatod. Tippeket kapsz az ízesítéshez, és díszítéshez, és megismerheted a temperálási módokat, amelyek elegedhetetlenek, ha csokoládéval dolgozol.
A tanfolyamon minden résztvevő maga készíti el a trüffeleit, egy rövid elméleti bevezetőt követően. Az elkészített édességeket a tanfolyam végén haza is viheted.
A tanfolyamon azoknak is érdemes részt venni, akik már voltak bonbon tanfolyamon, hiszen a trüffelek alapja remekül funkcionál bonbon töltelékként is, de azoknak is ajánlható, akik még nem voltak korábban csokis workshopon. A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség nem szükséges.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!