Kíváncsi vagy, milyen lehet eklektikus környezetben az igazán különleges ízek élménye? A Gold Bisztró koncepciója, hogy a magyar gasztronómiában végbemenő forradalmi változásokkal lépést tartva igyekezzen hétről hétre olyan ételsorral előállni, amivel aktív részese lehet ennek a folyamatnak!
A Bisztró nagy hangsúlyt fektet a minőségi, friss, hazai alapanyagok megbízható forrásokból - piacról, biofarmról - való beszerzésére, ételeik sous-vide technológiával készülnek, amely úttörőnek számít napjaink gasztronómiájában.
A Gold Bisztró séfje, a heti menük megálmodója, szembefordulva a hagyományos értelmemben vett közétkeztetéssel, a tradicionális ételeket újragondolva, a nemzetközi konyha specialitásait megmutatva állítjuk össze a bisztró kínálatát, így hódolva a kulináris élvezetek kedvelőinek.
Íme néhány ínycsiklandó étel a számos finomság közül, melyeket az étlapon találsz:
- Mozzarellasaláta napon érlelt paradicsommal, balzsamecetredukcióval
- Konfitált kacsacomb hagymás törtburgonyával, pezsgős lilakáposztakrémmel
- Tengeri halfilé rozmaringos, chilis bundába forgatva, pirított édesburgonya kockákkal, fekete olívás tartármártással
- Crème brûlée
A menü minden héten megújul, az aktuális heti új menüsor a honlapon megtekinthető
Rendszeresen találkozhatnak a vendégek, házi sütésű kenyérrel, házi lekvárral, savanyúsággal, míg a desszerteket a Gold Bisztró saját cukrásza készíti el. A Gold Bisztró, a Gold Oktatási és Sport Központ szívében található.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!