Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az erre vonatkozó irányelv értelmében és a 2017. július 12-én megváltozott ÁSZF-et.
Üres a kosár

Lapos és feszes has, megújulás mérhető eredményekkel: 6 alkalmas fogyasztó és feszesítő kezelés a Szépségmegállóban

2 Az ajánlat bekerült a kedvenceid közé Jelentkezz be, hogy kedvencnek jelölhesd

Szeretnél valódi és végleges eredményt, akkor válassz komplex kezelőcsomagot, ami több egymásra épülő hatékony kezeléssel veszi célba a makacs zsírpárnákat és fogyás következtében meglazult szövetet

A programot úgy állítják össze, hogy hétről hétre váltva fogyasszák és feszesítsék a területet

A Brigádos vendégeik számára további kedvezményeket is biztosítanak minden szolgáltatásukból

A Bónusz beváltható:
2018. március 22. - május 14.
FONTOS: Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 227 7153. A kezeléseket minden esetben orvosi technológián alapuló, legújabb generációs gépekkel, okleveles rejuvenációs szakember végzi. Az időpont lemondása, illetve annak módosítása csak minimum 24 órával korábban lehetséges!
Cím: 1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.
Nyitvatartás:
H-P.: 08.00-20.00 és minden 2. szombaton 08.00-14.00 óráig
www.szepsegmegallo.com
Facebook: Szépségmegálló SHR, IPL, HIFU
Brigád ár

19.990 Ft

39.970 Ft
KOSÁRBA
3 vásárló
Szépségmegálló pt
4.8 kiváló
11 vásárló értékelte a partner előző ajánlatát.
  Csak ellenőrzött értékelések
Minden vélemény a Bónusz Brigád vásárlóitól érkezett, akik felhasználták a szolgáltatást.
Cím:
1117 Budapest Karinthy Frigyes út 7
Szentesi Zsanett Okleveles bőrrejuvenációs szakértő
vezess ide

Nyitva tartás
Minden nap:08:00-20:00
+36 20 227 7153
www.szepsegmegallo.com
Szépségmegálló, ahol a minőség az első, hiszen hivatásuk a tökéletesség!

Teljes körű fogyasztó és feszesítő kezelés menete a Szépségmegállóban:

1. alkalom: állapotfelmérés, konzultáció és 1. zsírfagyasztó kezelés (1 hét szünet)
2. alkalom: 1. rádiófrekvenciás kezelés + tekercselés (1 hét szünet)
3. alkalom: 2. zsírfagyasztó kezelés ( 1 hét szünet )
4. alkalom: 2. rádiófrekvenciás kezelés + tekercselés (1 hét szünet)
5. alkalom: 3. zsírfagyasztó kezelés (1 hét szünet)
6. alkalom: 3. rádiófrekvenciás kezelés + tekercselés

A cryolipolízis hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak.

A fejlett cryolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni.

A zsírsejtek apoptózison mennek keresztül, mely helyi gyulladást (panniculitist) generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.
A cryolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás alternatívájaként elismert Amerikában, Kanadában, Európában és más nemzetközi piacokon és rengeteg klinikai tanulmány igazolja eredményességét és biztonságosságát.

A kezelés menete:

Te kiválasztod az adott területeket, mert ne feledd, hogy négy tenyérnyi területen kezelnek. Lehet comb külső, belső része, csípő, has vagy derék. Aztán a kezelőfejet az adott testrészre helyezik. A kezelőfej mélyen hat a szövetekre, amit 10 és -10 celsius fokra hűti le a sejteket.

Nem kell tartanod a kezeléstől, mert a Cryolipolízis szelektíven és meghatározott területen hat, nem károsítja a környező szöveteket. A zsírfagyasztás megvonja a hőt a zsírsejtektől, így az egyfajta „sokkot” kap a zsírsejt és nem tud tovább terjedni, növekedni. A zsírsejt csökkenti a térfogatát – természetes védekező funkcióként, így akár 15 mm-es fogyást is elérhetünk az adott területen. Az eljárás heteken át zajlik a szervezetünkben, ezért ideális esetben, akár több hétnek kell eltelni, hogy a végleges sejtméret kialakuljon. Így, a kezelés után hetekkel később is fogyunk.

A végeredmény, akár 26-40 %-kal kevesebb zsírmennyiség a meghatározott területen.

Előnyei:

- Biztonságos és természetes
- Nincs szükség diétára
- Klinikailag bizonyított
- Nincsenek mellékhatások
- 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után
- Csak pár kezelés szükséges
- Látványos a karokon is

A kezelt páciensek 100%-ánál működik.

Kizáró okok:

- Májprobléma
- Raynaud szindróma
- Súlyos csalánkiütés (hideg urticaria)
- Krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)
- Keringési problémák
- Alacsony fehérje szint (hipoproteinémia)
- Rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
- Kezeletlen, vagy súlyos diabétesz ( gyengébb érfalak végett)
- 18 év alatti kor
- Várandós, szoptató nők
- Sérült, nem egészséges bőrfelület
- Pacemaker
- Daganatos megbetegedések

A kezelésről bővebben itt olvashatsz:
https://www.szepsegmegallo.com/zsirfagyasztas

Rádiófrekvenciás fogyasztó és alakformáló kezelés

Na de mi is az a rádiófrekvenciás kezelés:

Rádiófrekvencia már régóta ismeretes kezelési módszer az orvostudományban.
Fizikai paramétereit tekintve a nagyfrekvencián belül a 30 kHz – 300 GHz közötti frekvenciatartományba eső elektromágneses hullámokat rádiófrekvenciának nevezzük. Ezen belül helyezkedik el a mikrohullám, mely frekvenciáját tekintve 300 MHz és 300 GHz közötti.
Az orvostudományban és az esztétikai kezeléseknél az alábbi generációk lelhetők fel:

Az I. generációs unipoláris RF, melynek hátránya, hogy az RF áram a test egész hosszán átáramlik, alacsonyabb kezelési hatékonyság, nagyon magas áramot igényel (200-300 Watts), a bőrt/elektródákat hűteni kell, és kissé fájdalmas kezelés.

A II. generációs Bipoláris RF, melyre jellemző, hogy az RF áram 2 elektróda (pólus) között áramlik, a bőrbejutás mélysége állandó és körülbelül az elektródák közti távolság fele, az RF a kezelt területre koncentrálódik, nem invazív hatású.

Alkalmazási lehetőségek:

- Zsírbontás, méretcsökkentés, alakformálás
- Narancsbőr és nyúlási csíkok kezelése
- Bőrfeszesítés, bőrszépítés
- Arcfiatalítás, Kollagén-rekonstrukció

A rádiófrekvencia előnyei:

- Ajánlott mindenkinek, aki fogyni, fiatalodni, szépülni szeretne.
- Kockázat-, fájdalom- és szövődménymentes.
- Nincs műtéti beavatkozás vagy heg, a Vendég kezelés után folytathatja a napi rutinját, néhány dologra odafigyelve (Folyadék fogasztás, diéta.)
- Eredményessége hamar láthatóvá válik, akár az első kezelés után.
- Lényegesen olcsóbb egy műtéti beavatkozásnál, az eredmény tartós.

Milyen eredményeket várhatunk:

Rádiófrekvenciával kezelhető területek: has, csípő, combok, popsi, hát, térd.
Az RF technológia hatékonysága következtében már egyetlen kezelés is meggyőző eredményt biztosít a mélyen és a felülethez közel lévő zsírszövetekben egyaránt. A testkarcsúsító eredmények jelentős további fokozása és tartóssá tétele céljából 6-8 kezelés kúraszerű alkalmazását javasoljuk.Egy problémásabb testterület kezelésére javasolt kúra a probléma mértékétől függően 8-12 kezelés, heti egy alkalommal. Egy 8-10 alkalomból álló kúra után akár 5-8 cm kerületcsökkenést tudunk elérni a rádiófrekvenciával kezelt testrészeken.
A kúrával elért állapot megtartására 6-8 hetenként érdemes 1-1 fenntartó kezelést végezni.

Esetleges mellékhatások:

A rádiófrekvenciás kezelésnek nincsenek ismert mellékhatásai. A kezelés végeztével a Vendég folytathatja a megszokott napi tevékenységeit, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

Hatásmechanizmusa:

A rádiófrekvenciás (elektromágneses hullámokkal működő) készülék, amely csökkenti a bőr lazaságának problémáját, megszabadítja a testet a felesleges zsírsejtektől (zsírbontás) és a cellulittól, illetve a kollagén és elasztin termelés serkentésével rendkívül látványos arcfiatalító kezeléseket tesz lehetővé.
A rádiófrekvencia használatával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő. A természetes szöveti ellenállásnál keletkezett hőt az áramlás belsejében egy elektromos erőtér biztosítja.
Testkezelésnél a bevezetett rádiófrekvencia által keltett energia fokozza a sejt belsejében az oxigén szétterülését, és felmelegíti a zsírszövetet 70 celsius fokra, 5-15 mm mélységig. A testben a zsírsejtek ellenállása a legmagasabb (2000 ohm), így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos áram hatására jelentős hő (60 -70 celsius fok) keletkezik, amely a zsírszöveteket bontja. Tulajdonképpen „felolvasztja” azokat, amik aztán a nyirokrendszeren keresztül távoznak.
Az újgenerációs ötfejes RF gép nagyon hatékony alakformáló eszköz. A hexapoláris (hatfejes) rádiófrekvenciás technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer.
A rádiófrekvenciás hullámok segítségével szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A RF-hullámok frekvenciájának és energia paramétereinek megfelelő beállításával elérhetjük, hogy miközben a bőrfelszín 40-42 °C hőmérséklet marad, a mélyebben fekvő rétegekben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik.
Az ellenőrzött és célzott hőhullámok hatására nemcsak a szabad zsírsavak távoznak el a zsírsejtek sejtmembránján keresztül a sejtek közötti térbe, hanem
azt is elérhetjük, hogy a zsírsejtek egy része is alkotórészeire essen szét. A sejtekből a hő hatására kiszabaduló zsírmennyiség a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik a szövetekből, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által végleg kiürül a szervezetből. Ezt a folyamatot segíti elő.
A Hexapoláris (hatpólusú) RF technológia kezelési technikája a manuális masszázshoz hasonló: a kezelőfej mozdulatai a keringési rendszerre és nyirokkeringésre stimulációs hatással vannak, ezáltal a felszabadult zsírsavak kezelési területről való eltávolítását nagy mértékben elősegítik.
A csúcstechnológiának köszönhetően a kezelés teljesen biztonságos, az összes bőrszín és bőrtípus esetén alkalmazható. Ráadásul maga a kezelés egyedülállóan komfortos, kimondottan kellemes hatású.
A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot, amely nemcsak az esztétikai problémák tüneteire hat, hanem azok kiváltó okait is kezeli.

A kezelés előtt:

- Első alkalommal: beleegyező nyilatkozat, személyes adatlap, egészségügyi űrlap kitöltése, aláírása.
- Személyre szabott tájékoztatás a kezelésről, lehetséges kockázatokról.
- Kizáró tényezők kiszűrése.
- A kezelni kívánt terület kiválasztása.
- A kezelés előtt ajánlott 1-2 liter vizet meginni, mivel ez a salakanyag kiürülését segíti.

Hogyan zajlik a kezelés:

- A szabadon hagyott testfelületet ultrahang géllel bekenik, megkezdődik a kezelés.
- Az kezelőfejet a fogyasztani kívánt helyre teszik, majd folyamatos, lassú mozgással masszírozzák azt.
- A maximum megengedett kezelési terület nagysága 2×2 tenyérnyi. (például has- derék, belső comb – külső comb)
- A kezelés fájdalommentes, minimális melegségérzet tapasztalható.

A kezelés után:

- Csökkentsd minimálisra az egyszerű szénhidrátok, zsíros ételek fogyasztását.
- Kövessd az ajánlott diétát.
- Fogyassz napi 3-4 liter megfelelő minőségű folyadékot.
- Naponta minimum 30 percet sportolj, mozogj. Ez akár séta is lehet, mely segíti a méreganyagok további kiürülését.

A kezelés hatásai:

• A zsírpárnák csökkenése műtéti beavatkozás nélkül.
• A testtájak kerületének csökkenése.
• Alakformálás.
• Narancsbőr csökkenése.
• Sejt oxigenizáció.
• Striák vékonyítása.
• Megereszkedett bőr, toka feszesítése.
• Javul a bőr-és kötőszövet texturája.

Kizáró okok:

• fém implantátum a kezelendő területen
• immungyengeség vagy immunrendszert gyengítő orvosság szedése
• bőrbetegség a kezelendő területen
• daganat
• terhesség
• Várandós vagy szoptat.
• Menstruál. (A szervezet vízvisszatartása csökkentheti a kívánt eredményt.)
• Lázas állapot
• Epilepsziára hajlamosság
• Szív és érrendszeri, keringési zavar
• Pacemakerrel vagy egyéb beültetett elektromágneses eszköz
• Egyéb implantátummal rendelkezik
• Elégtelen vese- és májműködés
• Daganatos megbetegedés
• Súlyos csontritkulás
• Nem kezelt cukorbetegség, továbbá cukorbetegeknél az inzulin beadását követő 3 órán belül, mivel a kezelés befolyásolja annak felszívódását
• Kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, reuma esetén
• Akinél a kezelendő területen a zsír vastagsága nem éri el a 1,5 cm-t
• Nem múltál el 18 éves
• Kezelendő terület alatt beültetett idegen test van (pl. ortopédiás eszköz)
• Hasi sérv esetén
• Anyagcsere-, hormonális zavar eseténMOST A LEGNÉPSZERŰBB Hangulatos sétahajózás
1.690 Ft 1353 vásárló
Hívd meg
a barátaid és keress
1.000 Forintot!
Brigád Bolt
Címünk:
Duna Pláza, 1138 Budapest Váci út 178. 1. emelet (bal oldali mozgólépcsőnél balra)

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek:
10:00-20:00
Szombat-Vasárnap:
10:00-16:00

Március 15-én a Brigád Bolt zárva tart.

Nyíregyházi kikapcsolódás
39.900 Ft 115 vásárló
Hajdúszoboszlói pihenés
34.900 Ft
Fedezd fel Krakkót
11.990 Ft
Piactéri ajánlatok
Pizza páros: páros pizza+ üdítő
Kijelző védő üvegfólia az iCornernél
Gél lakk ajándék díszítéssel
Intenzív hidratálás és arcfiatalítás mezopennel
Zselés műköröm építés
Ha nem vagy elégedett,
visszaadjuk a pénzedet!
Hírlevél feliratkozás
Iratkozz fel a Brigád hírlevelére,
hogy ne maradj le semmiről!
FELIRATKOZOM
Legyél Te is partnerünk Ha új vásárlót akarsz szerezni
kockázatmentesen, csatlakozz
a legnagyobb közösségi vásárló
oldal partnerhálózatához.
Hívd meg barátaidat! Ajánld a Brigádot
barátaidnak, ismerőseidnek,
és keress 1000 Ft-ot.
Küldj fotót magadról Oszd meg velünk a Brigád élményedet! Fényképezd le magad ott, ahol beváltod a bónuszodat, küldd el nekünk, és cserébe 200 forintot jóváírunk az egyenlegeden.
Kövess minket:  
Eddig ennyit spórolt a Brigád:
29.317.588.397 Ft
Legyél a Partnerünk! Partner GYIK Dolgozz nekünk Kérj a brigádtól Kiszállítási díjak Segít a Brigád A Bónusz több mint kupon 100% garancia Rólunk Így működünk Sajtó Kapcsolat Kiváló partner díj Oldaltérkép ÁSZF Mobil verzió