Az olasz konyha lábai előtt egy világ hever, pedig a világ legegyszerűbb receptjeivel dolgoznak. A titok éppen abban rejlik, hogy nem bonyolítják túl a dolgokat, viszont kiváló minőségű alapanyagokat használnak.
A Café&Barban ráérezhettek az olasz gasztrotitok ízére, ezért is került házi kolbász a vékony tésztás, roppanós olasz pizzatésztára – elvégre az ilyen légiesen könnyű és friss alapra a feltétnek is méltónak kell lennie!
Bónuszunkért cserébe most a fiatalos, barátságos és könnyen megközelíthető kávézóban téged is várnak egy frissen sütött, illatos pizzára, amire biztosan nem lesz majd panaszod. Ha a konyhába belesel, még az is lehet, hogy egy igazi olasz Mammát is láthatsz, amint éppen magyaros kolbászt karikáz – de persze az is lehetséges, hogy egyszerűen a Mester utcában is tudják, hogyan készül a jó pizza. Járj utána te magad!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!