Ha eddig dühös voltál ránk, mert steaket sütöttél volna, de mi épp sushi tanfolyamot kínáltunk, az ázsiai konyhával ismerkedtél volna, de mi pont a francia kulinária birodalmába invitáltunk, akkor tedd félre dühödet, mert most egy élesre fent szakácskéssel átvágjuk a gordiuszi csomót. (Amúgy tudod, hogyan kell élesre fenni egy szakácskést?) Legújabb ajánlatunkkal ugyanis a Blanchir Főzőiskola bármelyik tanfolyamára felhasználható bónuszt kapsz, így te döntheted el, hogy a sok csalogató kurzus közül, melyikre mész. Így a bónusz ajándéknak is kiváló.
Vannak mesterfogások, amiket nem lehet könyvből, vagy főzőműsorokból megtanulni, és nemcsak a virtuóz késélezésre gondolunk... Maghőmérséklet, tésztagyúrás, arányok és fűszerezés, nem is soroljuk. A Blanchir Főzőiskolában szerencsére a legtájékozottabb hobbyfőzők is megtalálják a nekik való kurzust, amelyeken olyan képzett szakemberektől tanulhatnak, mint Ádám Csaba világbajnok séf, aki sok más mellett a steaksütés rejtelmeibe vezet be, és az ínyenceknek is tud újdonságokkal szolgálni, vagy Világ Viktor kreatív cukrász, aki pedig a francia desszertek titkaiba avat be mindenkit.
Szatmári Ferenc (Borbíróság étterem séfje), a Reggeli tévé- és főzőműsorok után most itt, a Blanchirban is főz veled, többek közt ázsiai és francia finomságokat. A bor-étel párosítás apró trükkjeibe pedig Hernyák Tomi borász vezeti be az érdeklődőket.
A kurzusok egyestések, amelyek során három fogást főznek végig a tanoncok, miközben remek borokat kóstolnak főzőcskézés közben és a vacsora mellé is, tehát nemcsak a minőségi gasztronómiai szemlélet, hanem a jó hangulat is garantált.
Tetszik? Ajánld az ismerőseidnek is!