A jó fagyi nem vegyészeti trükkök, nem szintetikus hozzávalók fagyos szimfóniája. Annál inkább az érett, válogatott, zamatos gyümölcs és a kiváló minőségű tej, tejszín és házi joghurt diadalmenete, egészen a tölcsérig vagy kehelyig. Ahogy a Jófagyinál is csinálják. E bónusszal kétszer háromgombócnyi, pompás ízelítőre várnak.
A Jófagyi Kézműves Fagylaltműhelynél az elsőrangú alapanyagokhoz jó adag kreativitás is társul, s így olyan kompozíciókat kóstolhatsz meg, melyeket másutt aligha. Így kerülhet nyelved hegyére olyan izgalmas fagylalt-kreáció, mint például az epres sajttorta, málnás pannacotta, karamellizált füge, balzsamecetes málna.
Persze a klasszikusok is választhatók, mint a lágy vanília, rumos dió, és a valódi lédús gyümölcsökből készített eper, málna. A tej alapú fagylaltokat főzik, teljes értékű tejet és tejszínt használnak hozzá. A gyümölcs fagylaltok víz bázisúak és igazi gyümölcsből készülnek. Krémes-hűvös, könnyű nyári vétek, Brigád-áron.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!