2022.03.08-án módosultak az oldal általános szerződési feltételei, az új ÁSZF-et itt éred el. Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenTermék és élelmiszerÉlményUtazásÉtteremEgészségSzépségTanfolyamKultúraVigyázunk Rád!Praktikus Ajándék
Tavak/Édes víz  Városlátogatás  Aktív pihenés  Hegyvidék 

Kalandozás Erdély legszebb tájain: 5 napos buszos utazás 4 éjszaka szállással, félpanzióval, idegenvezetéssel 1 főnek választható időpontban

MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat
4,3/5   Adutours Utazási Iroda  
Októberig felhasználható
Jó, ha tudod
 • A 12 300 Ft-os bónuszodért cserébe 68 690 Ft-ért vehetsz részt az utazáson (az összeget az utazási irodának fizeted a kívánt módon, készpénzzel vagy előre utalással jelentkezéskor)
 • Az alábbi indulási időpontok közül választhatsz: 2022.06.18-22; 08.06-10; 10.19-23. (5 nap, 4 éj), indulás reggel 6:00-kor Budapest, 11. kerület Műegyetem rakpartról (Vidéki felszállást foglaláskor jelezd)
 • Az 5 nap során a régió természeti nevezetességeit veszitek sorra, egy kis városnézéssel megfűszerezve. Látogatást tesztek többek között a Medve-tónál, a parajdi sóbányában, Csíksomlyón és a Szent-Anna tónál
 • A minőségibb idegenvezetői élmény érdekében a a városnézések során VOX készülék használata biztosított
Beváltható
2022.04.22 - 10.14.
Fontos

Foglalás a bonusz@adutours.hu e-mail címen neved, bónuszkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. A bónusz megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Amennyiben többen utaztok az összes bónuszkód és az utasok nevének megadása szükséges. Adminisztrációs díj: 1 500 Ft/fő (irodában fizetendő). Belépők hozzávetőleges árai: 90 LEI/fő. Egyágyas felár: 20 000 Ft. Idegenforgalmi adó: 50 LEI/fő. VOX készülék használati díja 2 750 Ft/fő/5 nap (irodában fizetendő). A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó ha van kéznél aprópénz. 35 fő alatti létszám esetén 10 000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a bónusz egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni, bővebb információ: ITTMás kedvezménnyel nem összevonható.Festői tájak, szurdokvölgyek, havas bércek, sziklameredélyek, hegyi legelők, sóhegyek és vulkáni tavak - Erdélyország Tündérország. A legendák földjére invitálunk ezzel a bónusszal. Az 5 napos utazás alatt megismerheted Erdély legszebb tájait, legfontosabb látnivalóit, kulturális és történelmi emlékeit.

 

 

Időpontok: 2022.06.18-22; 08.06-10; 10.19-23.

 

Részletes program:

 

1. nap: Indulás reggel 6:00-kor, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. A Királyhágón át érkezés a kalotaszegi medencébe. Betekintést nyerünk Körösfőn a helyi kazettás mennyezetű, négy fiatornyos középkori templom belsejébe, mely páratlan értéket képvisel. Továbbutazás Kolozsvárra. Rövid városnézés Kolozsváron: Szt. Mihály templom, Bánffy-Palota, Mátyás király szülőháza és lovas-szobra megtekintése. Este szállás Göcs környékén.

 

 

2. nap: Reggeli után indulás Székelyudvarhelyre, útközben Szovátafürdőn (európai hírű gyógyfürdőhely), az augusztusi időpontban lehetőség van megmártózni a a messzi földön híres, meleg és sós vizű Medve-tóban. Ezt követően látogatás a parajdi sóbányában, amely a Kárpát-medence lefontosabb sóbányászati helye. Majd megálló Korondon, a székely népművészet – elsősorban a fazekasok – fellegvárában. A nap zárásaként Farkaslakán megnézitek Tamási Áron síremlékét, és Szejkefürdőn a tizenkét székely kapuval övezett Orbán Balázs sírhelyet. Este szállás Székelyudvarhely környékén.

 

 

3. nap: Reggeli után indulás Csíksomlyóra. Útközben rövid megálló Homoródfürdőn, ahol megízlelhetitek a híres székelyföldi borvizet. Csíksomlyón megnézitek a híres búcsújáró templomot, a csodatévő Szűz Mária szoborral. Megállás a madéfalvi veszedelem emlékművénél. Megismerkedtek Csíkdánfalván a dánfalvi kerámia készítésével. Aztán indulás a Békás szoroshoz, mely a Keleti-Kárpátok legszebb, legmonumentálisabb szurdokvölgye. 

 

 

Visszafele megálló a Gyilkos-tónál, majd felkeresitek a Zeteváraljai víztározót, amely 234 hektárával uralja a tájat a település felett. Este visszatérés a szállásra.

 

 

4. nap: Reggeli után látogatás a Szent-Anna tónál, mely egy kialudt vulkáni kráterben keletkezett (nyáron jó idő esetén lehetőség van fürdésre). Majd túra a szomszédos kráterben kialakult tőzegmohalápban. Visszaindulás a szállásra. Délután ismerkedés Székelyudvarhely belvárosával: Vasszékely szobra, Szoborpark, Városháza, Főtér. Kora este szekeres túra a környéken, Hargita felejthetetlen bájával, majd este visszatérés a szállásra.

 

5. nap: Kora reggeli indulás hazafelé. Útközben rövid megálló Marosvásárhely főterén: Kultúrpalota, Közigazgatásügyi Palota, lábasház, Köpeczi-Teleki ház, Ortodox Székesegyház. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

 

A bónusz tartalmazza az autóbuszos utazás, szállás, félpanziós ellátás és az idegenvezetés költségeit.

 

Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (irodánkban fizetendő)

  

A csomag tartalma:

 

 • Autóbuszos utazás
 • 4 éjszaka szállás
 • Félpanziós ellátás
 • Idegenvezetés költségei

 

 

További költségek:

 

 • BBP biztosítás (70 éves korig): 2 750 Ft/fő
 • BBP biztosítás (70 éves kortól): 5 500 Ft/fő
  • (Biztosítás kötést az e-mailben jelezd, és add meg az utasok pontos születési dátumát)
 • Egyágyas felár: 20 000 Ft
 • Adminisztrációs díj: 1 500 Ft/fő (irodában fizetendő)
 • Belépők hozzávetőleges árai kb: 90 LEI/fő
 • Idegenforgalmi adó: 50 Lei/fő
 • Név- vagy dátummódosítás díja a Bónuszkód leadását követően: 2 000 Ft/fő
 • VOX készülék használati díja: 2 750 Ft/fő/5 nap (irodában fizetendő)

  

Az árak tájékoztató jellegűek. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). A belépők a helyszínen fizetendőek az adott ország pénznemében.

 

35 fő alatti létszám esetén 10.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

 

További fontos tudnivalók:

 

 • A vidéki fel-, leszállás mindig menetirány szerinti oldalon történik
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt
 • Az iroda a változtatás jogát fenntartja
 • A pihenőknél a mosdók használatáért fizetni kell, jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A feltüntetett belépők az esetleges plusz szolgáltatásokat is tartalmazzák
 • Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási
  díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb…)
 • Az utazáshoz érvényes úti okmánnyal (személyi igazolvány, vagy útlevél) szükséges rendelkezni! Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi
 • VOX készülék: A városnézések során annak érdekében, hogy az idegenvezetés nagy létszámú csoportok esetén is jól hallható legyen mindenki számára, fülhallgatós készülékeket alkalmazunk. A készülék elvesztéséből, nem rendeltetésszerű használatából eredő hibáért, illetve okozott kárért irodánk nem vállal felelősséget. Ezen esetekben a készüléket biztosító cég 50 EUR-t számít fel a megrongált, illetve elvesztett készülékekért. Ennek költsége a készüléket használót terheli, melyet ezen esetek felmerülésekor idegenvezetőnknek szükséges megfizetnie.

 

Felszállási lehetőségek:

 

 • 1111 Budapest, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Műegyetem rakpart, parkoló (Gellért tér felőli végéről)
 • M3-as autópálya, Szilas Pihenőhely, Shell benzinkút, 12-es km kő
 • M3-as autópálya, Jakabpusztai Pihenőhely, Lukoil benzinkút, 25-ök km kő
 • M3-as autópálya, Kerekharaszti Pihenőhely, MOL benzinkút, 51-es km kő
 • M3-as autópálya, Borsókúti Pihenőhely, OMV benzinkút, 82-es km kő
 • M3-as autópálya, Rekettyés Pihenőhely, MOL benzinkút, 106-ok km kő
 • M3-as autópálya, Geleji Pihenőhely, Shell benzinkút, 142-es km kő
 • M3-as autópálya, Görbeházi Pihenőhely, MOL benzinkút, 183-as km kő

 

Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani. Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza. Az ülőhelyek beosztása a jelentkezés sorrendjében történik. Együtt jelentkezőket minden esetben egymás melletti, mögötti helyekre ültetik.

 

A Bónusz felhasználásával elfogadod az utazási iroda Általános Utazási Feltételeit. 

 

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról
gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális
szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési,
kártérítési kötelezettség.

 

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?romania

Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek

Nőgyógyászati kivizsgálás
24 990 Ft
4,5/5 Benyovszky Orvosi Központ
Francia főzőtanfolyam
10 590 Ft
Vásárlóink kedvence
4,2/5 EASE Therapy - Ízbisztró
Páros thai masszázs
17 990 Ft
Okleveles thai masszőrök
Goldfingers Thai Masszázs
LED lámpás fogfehérítés
15 990 Ft
Vásárlóink kedvence
4,4/5 Hollán Dentál
Hazai ízvariációk a Dunán
13 900 Ft
Gyönyörű panoráma
4,6/5 Vogue Boat Café & Restaurant
1D műszempilla építés
4 790 Ft
4,2/5 Afro Szalon - Deák Dóra, Budapest - VIII. kerület
Mexikói lakoma 2 főre
3 490 Ft
Vásárlóink kedvence
4,2/5 Mezcal Mexikói Étterem
Ultrahangos fogkő-eltávolítás
6 990 Ft
Vásárlóink kedvence
Prémium minőségű fotókönyv
4 990 Ft
Tökéletes ajándékötlet
Páros élményfestés
9 990 Ft
Vásárlóink kedvence
5/5 VelemFESS Alkotóműhely
Élményrepülés Budapest felett
9 890 Ft
Különleges ajándékötlet
2 személyes Vagon tál
6 790 Ft
Vásárlóink kedvence
Bejelentkezés