„Egy pontyporonty s egy kiscsuka kiúszott a nádhoz, / hátha e kis kaland finom vacsorát hoz. / Meg is láttak ott egy ingerlő csalétket, / mely a parton ülő horgászban ért véget.” A HelloHal Fishbar horgásza Romhányi József pontyán és csukáján túl még seregnyi tányérra való finomságot kerít horogra a hazai vizekből, melyeket a HelloHal Fishbarban ezzel a bónusszal meg is kóstolhatsz.
Karácsony közeledtével talán több figyelmet kap a hal, pedig egész évben finom és egészséges étel. A Hello Hal szakácsa azt vallja, hogy amit a magyar konyha képes elkészíteni sertésből vagy csirkéből, az – kis túlzással – halból, pontosabban magyar halból is előállítható.
A hagyományos hal-recepteket most felejtsd el egy pillanatra, s hagyd az ízlelőbimbóidat felfedező útra indulni. Ne szabj határt nekik, hiszen a streetfood halételek és más HelloHalas specialitások leginkább akkor tudnak ámulatba ejteni, ha ki tudsz lépni a sémákból. Arról biztosíthatunk, hogy itt nincs kellemetlen halíz, a gasztronómiai élvezetet zavaró szálka, csak finom halételek és új ízek.
Készül itt finom harcsagíros halíz nélkül, ceviche, rántott, irdalt pontyrózsa, pontycsipsz, brassói halpecsenye, halkolbász vagy rántott halas burger is. Nem kell ahhoz elvetemült halbolondnak lenned, hogy megszeresd a halas fogásokat, különösen, hogy szálkamentesek. Azt pedig garantáljuk, hogy egy ilyen ebéd vagy vacsora után rájössz, van élet a rántott halon, hekken, harcsapaprikáson túl is. Halra fel!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!