Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Valentin-nap Utazás Termék Szépség Egészség Étel-ital Élmény Tanfolyam Család és gyerekek Praktikus
Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Hűségprogram

Hűségprogramunkban Te is részt tudsz venni, ha beregisztrálsz és vásárolsz. Regisztrálok

A hűségprogramban nem vesznek részt a jótékonysági bónuszok és azok a vásárlások amelyek egyenlegből (nem bankkártyával, átutalással, mobilfizetéssel, stb) lettek kiegyenlítve.

bronz fokozat ezüst fokozat arany fokozat platina fokozat
Fórum hozzászólás1
Holnapi legjobb ajánlat2
Lejárt bónusz jóváírása3 6 havonta (180 nap) egyszer 3 havonta (90 nap) egyszer 2 havonta (60 nap) egyszer havonta (30 nap) egyszer
Egyenleg jóváírás vásárláskor4 1% 3% 5%
VIP belépő a Brigád rendezvényeire5
Brigád ajándék6 Brigád bögre Névre szóló Brigád bögre
Kiemelt ügyfélszolgálat7
1 Talán a Brigád az egyetlen e-kereskedelmi weboldal Magyarországon, ahol véleményt lehet mondani, vagy kérdezni lehet az eladótól egy-egy ajánlat alatt. Ha már legalább 3 bónuszt vásároltál, te is kérdezhetsz, vagy írhatszt a többieknek az ajánlat alatt.

2 Hűséges vásárlóinknak minden héten ajánlunk legalább egy olyan másnapi ajánlatot amely hamar elfogy, érdemes már előző este megnézni, nehogy hamarabb elfogyjon mint ahogyan észrevennéd.

3 A bónusz érvényességének lejárta után még 30 napig jóváírjuk az egyenlegeden a fel nem használt bónusz árát, ehhez elegendő ha írsz egy levelet a help@bonuszbrigad.hu címre. A jóváírást csak egy bónuszra lehet kérni. A jóváírt összeget három héten belül kell teljes egészében felhasználnod, különben elvész.

4 Minden vásárlásod 1%, 3% vagy 5%-át jóváírjuk az egyenlegeden. A jóváírást mindig a pénzzel befizetett összegből (azaz nem egyenlegből) számoljuk ki. A vásárlásért járó jóváírás összegét 4 héten belül lehet felhasználni.

5 Legyen szó Brigád rendezvényről, zártkörű szülinapi buliról vagy éppen korlátozott számú koncert- vagy kiállítás belépőről, ha arany vagy platina fokozatú hűséges vásárlónk vagy, neked járnak az ilyen VIP ajánlatok is.

6 Nem tudunk eléggé hálásak lenni, hogy a vásárlásaidat a rendre a Brigádnál intézed. Szeretnénk megajándékozni a hűségedért. Arany fokozatú vásárlóinknak Brigád logóval ellátott egyedi bögrét, platina fokozatű vásárlóink névre szóló egyedi bögrét postázunk. Az ehhez szükséges cím és névbekérőt (hogy milyen név szerepeljen a bögrén) külön levélben küldjük amint elérted az arany vagy platina fokozatot. Az ajándék az adott fokozat első elérésekor kapja meg. Aki mindkét fokozatban legalább egy napot eltölt, mindkét bögrét megkapja.

7 Az ügyfélszolgálatunk naponta többszáz megkeresést kap. Ha platina ügyfelünk vagy, külön levélben üdvözlünk, amelyben megadunk egy - kizárólag a platina vásárlóinknak fenntartott - külön telefonszámot, így hamarabb tudunk válaszolni a kérdésedre, vagy ha ügyfélszolgálati időn kívül hívsz, visszahívunk.
Bronz fokozat
Legalább 3 bónusz vásárlása.
Ezüst fokozat
Legalább 5 bónusz vásárlása az elmúlt 3 hónapban (90 nap).
Arany fokozat
Legalább 10 bónusz vásárlása az elmúlt 3 hónapban (90 nap), legalább 50 000 Ft értékben.
Platina fokozat
Legalább 15 bónusz vásárlása az elmúlt 3 hónapban (90 nap), legalább 80 000 Ft értékben.

Bejelentkezés