Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben
Mentett ajánlatok
Saját fiókom
A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
MindenÉlelmiszer és termékEgészségÉtteremTanfolyamUtazásSzépségÉlmény Ajándék Család és gyerekekPraktikus

Hűségprogram

Hűségprogramunkban Te is részt tudsz venni, ha regisztrálsz és vásárolsz. Regisztrálok

A hűségprogramban nem vesznek részt a jótékonysági bónuszok és azok a vásárlások amelyek egyenlegből (nem bankkártyával, átutalással, mobilfizetéssel, stb) lettek kiegyenlítve.

Előnyök hűséges Brigád vásárlóként

Bronz Ezüst Arany VIP Platina
Lejárt bónusz jóváírása 6 havonta (180 nap) egyszer3 havonta (90 nap) egyszer2 havonta (60 nap) egyszerhavonta (30 nap) egyszer

Ha egy bónuszt nem használtál fel és lejárt, a bónusz érvényességének lejárta után még 30 napig jóváírjuk az egyenlegeden az árát. Ehhez elegendő, ha írsz egy levelet a help@bonuszbrigad.hu címre, a többit mi már intézzük. A jóváírást csak egy bónuszra lehet kérni. A jóváírt összeget három héten belül kell teljes egészében felhasználnod, különben elvész.

Kiemelt ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk naponta több száz megkeresést kap. Ha Arany vagy VIP Platina ügyfelünk vagy, külön levélben üdvözlünk, amelyben megadunk egy - kizárólag a kiemelt vásárlóinknak fenntartott - külön telefonszámot, így hamarabb tudunk válaszolni a kérdésedre, vagy ha ügyfélszolgálati időn kívül hívsz, visszahívunk. Ezen kívül a help@bonuszbrigad.hu címre küldött leveleidre is garantáltan 1 munkanapon belül válaszolunk.

Brigád egyenleg korlátlan felhasználása

VIP Platina fokozatú vásárlóként egy szolgáltatás, utazás vagy termék árát teljes egészében kifizetheted Brigád egyenlegedből. Mindenki más csak 2000 Ft feletti vásárláskor használhat fel Brigád egyenleget.

Dupla Bónuszkerék pörgetés

VIP Platina fokozatú vásárlóként naponta kétszer pörgetheted meg a Bónuszkereket, így akár 2 000 forintot is nyerhetsz. Mindenki más, csak napi egyszer pörgethet.

A fokozatok feltételei

Bronz Ezüst Arany VIP Platina
Legalább 3 bónusz vásárlásaLegalább 15 bónusz vásárlásaLegalább 30 bónusz vásárlásaLegalább 50 bónusz vásárlása
Bejelentkezés