Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk

Rendben

Mentett ajánlatok

Saját fiókom

A Bónusz Brigád használatához javasoljuk, hogy jelentkezz be.
Minden Ezüst hétvége Ajándék UtazásKultúraTermékSzépségEgészségÉtel-italÉlményTanfolyamCsalád és gyerekek

Hűségprogram

Hűségprogramunkban Te is részt tudsz venni, ha beregisztrálsz és vásárolsz. Regisztrálok

A hűségprogramban nem vesznek részt a jótékonysági bónuszok és azok a vásárlások amelyek egyenlegből (nem bankkártyával, átutalással, mobilfizetéssel, stb) lettek kiegyenlítve.

bronz fokozat ezüst fokozat arany fokozat platina fokozat
Fórum hozzászólás1
Holnapi legjobb ajánlat2
Lejárt bónusz jóváírása36 havonta (180 nap) egyszer3 havonta (90 nap) egyszer2 havonta (60 nap) egyszerhavonta (30 nap) egyszer
Egyenleg jóváírás vásárláskor41%3%5%
VIP belépő a Brigád rendezvényeire5
Brigád ajándék6Brigád bögreNévre szóló Brigád bögre
Kiemelt ügyfélszolgálat7
1 Talán a Brigád az egyetlen e-kereskedelmi weboldal Magyarországon, ahol véleményt lehet mondani, vagy kérdezni lehet az eladótól egy-egy ajánlat alatt. Ha már legalább 3 bónuszt vásároltál, te is kérdezhetsz, vagy írhatszt a többieknek az ajánlat alatt.

2 Hűséges vásárlóinknak minden héten ajánlunk legalább egy olyan másnapi ajánlatot amely hamar elfogy, érdemes már előző este megnézni, nehogy hamarabb elfogyjon mint ahogyan észrevennéd.

3 A bónusz érvényességének lejárta után még 30 napig jóváírjuk az egyenlegeden a fel nem használt bónusz árát, ehhez elegendő ha írsz egy levelet a help@bonuszbrigad.hu címre. A jóváírást csak egy bónuszra lehet kérni. A jóváírt összeget három héten belül kell teljes egészében felhasználnod, különben elvész.

4 Minden vásárlásod 1%, 3% vagy 5%-át jóváírjuk az egyenlegeden. A jóváírást mindig a pénzzel befizetett összegből (azaz nem egyenlegből) számoljuk ki. A vásárlásért járó jóváírás összegét 4 héten belül lehet felhasználni.

5 Legyen szó Brigád rendezvényről, zártkörű szülinapi buliról vagy éppen korlátozott számú koncert- vagy kiállítás belépőről, ha arany vagy platina fokozatú hűséges vásárlónk vagy, neked járnak az ilyen VIP ajánlatok is.

6 Nem tudunk eléggé hálásak lenni, hogy a vásárlásaidat a rendre a Brigádnál intézed. Szeretnénk megajándékozni a hűségedért. Arany fokozatú vásárlóinknak Brigád logóval ellátott egyedi bögrét, platina fokozatű vásárlóink névre szóló egyedi bögrét postázunk. Az ehhez szükséges cím és névbekérőt (hogy milyen név szerepeljen a bögrén) külön levélben küldjük amint elérted az arany vagy platina fokozatot. Az ajándék az adott fokozat első elérésekor kapja meg. Aki mindkét fokozatban legalább egy napot eltölt, mindkét bögrét megkapja.

7 Az ügyfélszolgálatunk naponta többszáz megkeresést kap. Ha platina ügyfelünk vagy, külön levélben üdvözlünk, amelyben megadunk egy - kizárólag a platina vásárlóinknak fenntartott - külön telefonszámot, így hamarabb tudunk válaszolni a kérdésedre, vagy ha ügyfélszolgálati időn kívül hívsz, visszahívunk.
Bronz fokozat
Legalább 3 bónusz vásárlása.
Ezüst fokozat
Legalább 5 bónusz vásárlása az elmúlt 3 hónapban (90 nap).
Arany fokozat
Legalább 10 bónusz vásárlása az elmúlt 3 hónapban (90 nap), legalább 50 000 Ft értékben.
Platina fokozat
Legalább 15 bónusz vásárlása az elmúlt 3 hónapban (90 nap), legalább 80 000 Ft értékben.
Bejelentkezés