India egy mesés, egzotikus világ, melynek kultúrája nagyon sokban különbözik attól, amit mi megszoktunk. Éppen ezért felfedezni benne valamit mindig egy izgalmas, különleges kaland, és ahogy a férfi szívhez is a gyomron át vezet az út, Indiába is a legtöbben a konyháján keresztül szeretnek bele.
Bónuszunkkal most hamisítatlan indiai fogások trükkjeit sajátíthatod el Allen Diwannal, akinél avatottabb tanárt keresve sem találnál. A séf Budapest legmenőbb indiai éttermeiben, a Kama Sutra-ban és a Kasmir-ban egyaránt dolgozott, tapasztalatait pedig Londonban olyan nagymester mellett is gazdagította, mint Atul Kochhar-Benares, aki első indiai séfként nyerte el a Michelin csillagot.
Allen a minőségben nem ismer tréfát, a főzésben azonban igen, humoros, laikusok számára is érthető stílusban magyarázza és mutatja, hogyan készülnek a különleges indiai falatok.
Lazac steak tandoori pácban? Lencseleves vagy fűszeres burgonyapüré? A főzőkurzus után hamisítatlan indiai fogásokkal nyűgözheted le a családodat vagy a barátaidat, és egy nagy lépéssel közelebb kerülhetsz India varázslatos, fűszeres világának megismeréséhez.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!