Van, amikor nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Agyonszervezett nyaralás helyett olykor megteszi egy könnyed túra a közelben, rafinált és trendi fogások helyett pedig gyakran jól esik egyszerűen beülni valahová és enni valami magyarosat.
Jól tudják ezt a Kantin étterem séfjei is, akik a hangulatos, családias vendéglátást kiváló alapanyagokkal dolgozó konyhával, és egyetlen, jól áttekinthető menüsorral kombinálták.
A friss hús minden reggel egyenesen a Vásárcsarnokból, a gondosan válogatott zöldségek, a finom sajtok, házi húskészítmények pedig a termelői piacról érkeznek. Az eredmény pedig e bónusszal profán lakoma képében vár. Tartalmas, hamisítatlan gulyáslevessel vagy többféle magyaros ízelítőből választva indíthatsz.
A főételek között az örök slágereket, így a marhapörköltet, a töltött paprikát vagy a csirkepaprikást éppúgy megtalálod, mint a rostlapon sült húsokat, és kétféle salátából választhatsz hozzájuk kísérőt.
A desszertek között remegős, a szájban szinte szétolvadó túrógombóc, fagylalt és házi sütemény csábít, de ínycsiklandó kézműves sajttal is zárhatod a sort. Az italválasztékban is csupa hungarikum, a szikvíztől a békésszentandrási kézműves söröktől a legjobb hazai borvidékek nedűiig.
A könnyed kacaj a számla megpillantásakor a ház ajándéka.
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!