Mivel lehet kellemesebbé tenni egy nehéz napot, vagy egy unalmas munkaidőt? Például azzal, ha az evés nem csak egy feladat, ami azt szolgálja, hogy néhány órával tovább legyél képes a számítógéped előtt ülni, hanem igazi kikapcsolódás és jutalom az ízlelőbimbóidnak. És nem csak a főétkezések, még az uzsonna is! A franciák is így csinálják, úgyhogy ha az új francia cukrászdába, a Mon Amie-ba mész némi harapnivalóért, biztosan nem fogsz csalódni.
Omlós, vajas tésztakosárkában, helyben sütött tojásos-sajtos minipiték, házi burgonyás bagettel készülő sonkás és sajtos szendvicsek, tonhalas, padlizsános és tojássalátás szendvicskrém-válogatás, helyben sült burgonyás bagett… Melyik hozza meg leginkább az étvágyadat?
A könnyed reggeli vagy uzsonna mellé egy forró ital is jár, és ha szeretnéd, egy friss, csábító desszerttel is kiegészítheted az uzsonnádat, ha az ennek megfelelő bónuszt választod. Érdemes amúgy ezzel készülni, mert a pultból kacsintgató finomságoknak nehéz ellenállni – hiába, ezek a franciák értenek a csábításhoz!
Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!