Megnyugtatunk, nem vagy egyedül szenvedélyes rajongásoddal az édességekért, hiszen ez a vágy egyidős az emberiséggel. Az õsember mézzel és édes gyümölcsökkel elégítette ki az édes íz iránti természetes igényét. Legyen születésnap vagy évforduló, magánéleti vagy munkahelyi siker, annyi alkalom van, amikor érdemes megosztani egy finom desszertet azokkal, akiket a legjobban szeretsz. Ráadásul, ha még saját kezűleg is készíted el ezeket a mennyei finomságokat, te lehetsz a nap sztárja.
Mai bónuszunkkal 2 alkalmas sütőkurzus vár rád, melynek keretében hangzatos, mindenki által ismert desszertek és torták elkészítését tanulhatod meg.
Légy mestere a francia, olasz és más nemzetközi cukrász különlegességeknek és sajátítsd el az alap technikákat. Itt az alkalom, hogy saját kezeddel süsd meg ezeket az édes finomságokat.
Cukrász lesz segítségedre, hogy az aprólékos kidolgozás, az egyes tészta fajták trükkjei és a díszítés se maradjanak el, melyekre két alkalommal kerül sor. Kényeztesd magad vagy lepd meg ezzel az ajándékkal azt az ismerősöd, akiről tudod, hogy igazán élvezné az édes bűnbeesést mind a 6 desszertkülönlegesség elkészítésének alkalmával. A kurzus ára mind a két időpontot magában foglalja, mely 4-4 óra.
Szeretnél több ország desszert specialitásának mesterévé válni?
Az alábbi finomságok mind rád várnak:
- Profiterol: Az égetett tészta csínját-bínját elsajátítani bizony nem egyszerű. Hát még a hozzá tartozó tölteléket. A valódi olasz tészta a csúcsok csúcsa és bármilyen alkalomra szervírozhatod, mert garantáltan megállja a helyét.
- Mandulás zuccotto: Avagy a firenzei krémtorta, mely különleges formájával kápráztat el. Neve is ebből ered: tököcske. Töltelékét kedvedre variálhatod, mi a mandulát részesítjük előnyben. Az alapokat a piskóta sütéssel kezdheted.
- Churros: Ami az olaszoknak a profiterol, az a spanyolok körében a churros, de ez úttal ki kell sütnöd ezt a finomságot, melyet Spanyolországban csokoládéba mártogatnak. Ha Dél-Amerikában jársz, ne hagyd ki a töltött változatát sem! Garantáltan megnyalod mind a tíz ujjad.
- Créme Brulée: Az igazi francia különlegesség, melynek roppanó karamell rétegét úgy törjük át, mint ha ajándékot rejtettek volna el benne nekünk. Élvezd a vaníliás krém selymességét.
- Narancslikőrös felfújt: Számtalan változatban találkozhatunk ezzel a melegen tálalt desszert különlegességgel. Egy biztos, apró trükkök ismerete nélkül lapos és nehéz masszát kapunk csupán. Kanalazd ezt a likőrös mámorító csodát frissen és büszkélkedj vendégeid előtt a tökéletes állaggal.
Mit tartalmaz a részvételi díj?
- a sütéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
- korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztást
- az elkészített desszertek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
- szakmai titkokat és házi praktikákat
- és persze egy jó nagy adag jókedvet
- AJÁNDÉK: korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztás és cukrász sapka
- A program során elkészített desszerteket elviheted magaddal vagy helyben elfogyaszthatod.
- Amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt.
- A program időtartama : 2x4 óra
- Létszám: 4-10 fő
- Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.